Hřebec na dnešní den: 2239 Kuhailan Afas – I/CZ-Orkán

PR text / Shagya Arab 2239 Kuhailan Afas – I/CZ-Orkán, nar. 2006, vyrovnaný vraník, spolehlivý, inteligentní, úžasná povaha i charakter. Hřebec je velmi vnímavý, klidný, hodný. Je zdravý, k dispozici i negativní testy SCID, dále testován na genotyp zbarvení přenášené na potomstvo.

Má za sebou úspěšné působení ve sportu (vytrvalost) a na výstavách. Míry 164/154/185/20. Jeho otec 3550 Makram B/Fawor/ (Bábolna, HU), nar. 2008 oceněný WAHO (Světová federace pro or 1/1) - nejlepší arabský kůň v SR. Jeho potomstvo je velmi úspěšné na výstavách, v military s výkonností CEI** a především ve vytrvalosti. Matka Koheilan VIII-8 SK/2009 Kohaša po 3402 Koheilan VIII /Koh.IV-17/. Připouští přirozeně (možnost mražených dávek). Ustájení vaší klisny u nás je možné, více info rádi poskytneme na tel. 607242041 nebo email: shagyapodkastanem@gmail.com.

 

 

Rozhodli jste se připustit svou klisnu? Je potřeba vybrat si správného plemenného hřebce? Výběr vhodného hřebce je velmi důležitý, a v tom vám i letos může pomoci časopis Jezdectví. Jako každoročně pro vás připravujeme do únorového a následujících čísel speciál o připouštěcí sezoně, inseminaci, jednotlivých plemenných hřebcích, přehlídkách hřebců v chovatelských stanicích.

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.