Akreditace na sezonu 2014 v Pardubicích

Počínaje dnem 15. března 2014 jsou spuštěny akreditace novinářů a fotografů na dostihovou sezonu 2014 (bez Velké pardubické s ČP). Formulář žádosti a také akreditační podmínky na sezonu 2014 najdete uvnitř článku, vyvěšeny jsou také na www.pardubice-racecourse.cz v sekci Press servis.

Vyplněné formuláře žádosti zasílejte e-mailem na press@pardubice-racecourse.cz.

Uzávěrka akreditací je 30. dubna 2014. Později zaslané žádosti nemusejí být akceptovány.

V souladu s akreditačními podmínkami si dovoluji upozornit na skutečnost, že vstup do dráhy je limitován z důvodu bezpečnosti. Akreditace se vstupem do dráhy pro konkrétní dostihový den budou proto udělovány vždy před každým dostihovým mítinkem na základě potvrzení účasti. Přednost mají redakční fotografové. Vstup do dráhy je umožněn vždy pouze jednomu fotografovi za redakci.

Žádáme redakční fotografy nebo fotografy externě spolupracující s redakcemi, aby tuto skutečnost doložili buď kopií novinářského průkazu nebo písemným pověřením šéfredaktora. Tyto doklady, prosím, přikládejte k žádosti o akreditaci. Bez doložení této skutečnosti budeme na fotografa pohlížet jako na "volného".

K akreditacím na sezonu 2014 ještě jedno upozornění - stejně jako v minulých letech se tato akreditace NETÝKÁ dostihu 124. Velká pardubická s Českou pojišťovnou. Ta bude řešena samostatně na podzim letošního roku.

Děkuji za pochopení.

Těšíme se na viděnou při dostihových mítincích v roce 2014!

 

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.