Česká televize je generálním mediálním partnerem pardubického závodiště

Představitelé Dostihového spolku a.s. a Česká televize podepsali v pondělí 8. dubna memorandum, kterým deklarují vzájemnou spolupráci. Veřejnoprávní televize bude generálním mediálním partnerem pardubického závodiště minimálně po dobu následujících čtyř let. 

Memorandum o vzájemné spolupráci svými podpisy stvrdili generální ředitel České televize Petr Dvořák a předseda představenstva Dostihového spolku a.s. Richard Benýšek. Spolupráce se uzavírá na čtyři kalendářní roky 2019 – 2022. Česká televize získává vysílací práva a televizní výrobu z Velké pardubické a čtyř kvalifikačních dostihů na legendární dostih a poskytne signál pro streamování kvalifikačních dostihových dnů a Velké pardubické.

„Dostihový spolek a Česká televize spolupracují dlouhodobě a spolupráce si váží. Potvrzení partnerství na další čtyři roky je výtečnou zprávou nejen pro závodiště, ale především pro diváky a příznivce dostihového sportu,“ okomentoval spolupráci předseda představenstva Dostihového spolku Richard Benýšek.

V loňském roce jen samotný mítink s Velkou pardubickou živě u televizních obrazovek a programů ČT 1 a ČT Sport sledovaly více než dva miliony diváků.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.