Dárek pod stromeček? Co takhle permanentku na dostihy?

Od příštího týdne bude možné koupit vstupenky na dostihovou sezonu 2016. V pondělí 30. listopadu bude spuštěn předprodej voucherů na dvě verze permanentek. A jako bonus můžete přidat třeba kalendář. Vše bude možné pořídit prostřednictvím fanshopu, nebo přímo na pardubickém závodišti. Více uvnitř.

Vouchery, či chcete-li dárkové certifikáty, bude možné v příštím roce vyměnit za fyzické vstupenky, jejichž prodej bude zahájen společně s dostihovou sezonou. Dostihový spolek a.s. nabízí dva typy certifikátů. První z nich je celosezónní, platí tedy na všechny dostihové dny v roce 2016 včetně 126. Velké pardubické s Českou pojišťovnou (stání) a výstavy Koně v akci. Cena takového certifikátu je 890,- korun. Druhý certifikát je tzv. kvalifikační. Obsahuje vstupenky na všechny čtyři kvalifikace i samotnou 126. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou (stání). Cena tohoto certifikátu je 450,- korun.

Certifikáty je možné zakoupit přímo na dostihovém závodišti v Pardubicích, nebo prostřednictvím fanshopu na adrese: www.pardubice-racecourse-fanshop.cz

Kalendář na rok 2016 je zaměřený na vítěze Velké pardubické. Zakoupení kalendáře je opět možné na našem fanshopu, na dostihovém závodišti v kancelářích Dostihového spolku a.s., ale také v Informačním centru Pardubice či v Knihkupectví Mozaika v hale pardubického hlavního nádraží. Cena kalendáře je 180,- Kč.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.