Dostihová sezona klepe na dveře!

Do odstartování dostihové sezony 2013 zbývá několik posledních týdnů a přípravy na ni jsou samozřejmě v plném proudu. Už dnes budou uzavřeny přihlášky na chuchelské klasické dostihy Jarní cenu klisen, Velkou jarní cenu a St. Leger.

Termínová listina jarní části sezóny nabídne v tradičních nedělních termínech, vždy od 14 hodin jedenáct dostihových dní začne 7. dubna Gomba handicapem s Fematem Radotín a vyvrcholí 23. června 93. ročníkem Českého derby - nejbohatšího rovinového dostihu střední Evropy. Na druhou část sezony je od 25. srpna plánováno dalších celkem devět nedělních odpolední.

Již nyní si můžete zakoupit celoroční vstupenky na sezónu 2013, jež jsou nabízeny v několika úrovních (základní, "extra", "all in one"), a to jak plnocenné, tak i zvýhodněné (karty Patriot a Student).

Více na www.velka-chuchle.cz

Premiéra soutěže mladých rockových kapel!

Neobyčejná akce během zimní dostihové přestávky je tu - v sobotu 23. února proběhne v hale tribuny chuchelského závodiště první ročník ROCK Competition! Soutěže mladých rockových kapel se zúčastní šestice Sex Before Wedding, Alžbětiny Sosny, Scarlett Avenue, Daily Project, Desort a Epy De Mye - každá kapela odehraje půlhodinové vystoupení a o vítězi rozhodnou přítomní diváci. Průvodcem soutěže bude zpěvák a kytarista, zkušený rockový matador Jindřich Vobořil. Přijďte i Vy, a staňte se tak porotci premiérového ročníku neobyčejné soutěže!

Hlavní soutěžní část začne v 18 hodin, ale už odpoledne proběhne workshop se známým kytaristou Petrem Henychem, který představí řadu nástrojů české firmy nbe quitars, která je dodavatelem nástrojů pro řadu slavných světových i českých hráčů.

Na závěr večera se mimosoutěžně představí kapela Criminal Colection, která si zahrála s několika zahraničními interprety. Hostem večera bude pražská kapela  Five O´clock Tea, skupina na kterou nejvíce sedí popis alternativního rocku s českými texty, které nezvykle interpretují zpěvák a zpěvačka!

Vstup na akci je 100 Kč a ke vstupu obdrží každý návštěvník nápoj zdarma. Pro návštěvníky bude kromě spousty muziky připravena také šatna, stánky s občerstvením, nebo chill out zóna.

Více informací také na Facebooku.

Chuchelský SKI PARK stále v provozu

Velkou oblibu si již vloni získalo zimní lyžování ve Velké Chuchli a není divu, že i letošní SKI PARK na dostihovém závodišti má své četné příznivce. Podmínky pro lyžování jsou stále velmi dobré, proto neváhejte a přijdte si zalyžovat i Vy. Využít můžete také půjčovnu vybavení a pokud chcete doladit styl, pomohou a poradí Vám zkušení instruktoři. Internetové stránky SKI PARKU.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.