„First minute“ na vstupenky pomalu končí!

Pardubice, 29. dubna 2015 – Poslední dubnový den končí první slevová akce na nákup vstupenek na stání na 125. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou. Až do 30. dubna je možné tyto lístky koupit jen za 99,- korun.  

Předprodej vstupenek na stání byl spuštěn už na začátku února a do prodeje bylo uvolněno na čtyři a půl tisíce lístků. Jejich běžná cena je 190,- korun. Ovšem pro ty, kteří si s nákupem pospíší, připravil Dostihový spolek a.s. zajímavé slevy. Do konce dubna se vstupenky na stání prodávají za pouhých 99,- korun, od 1. května do 31. července pak za 149,- korun. Koupit se dají v síti Ticketportal nebo v informačním centru v Pardubicích. 

Současně lze také v předprodeji zakoupit vstupenky k sezení na všechny tribuny. Jejich ceny se pohybují od 200 do 3600 korun podle umístění a komfortu tribuny. Místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s. Michael Skalický už dříve připomínal, že vloni byly vstupenky na Velkou pardubickou vyprodány už v létě a tak prý letos není s jejich nákupem na co čekat… 

Pro návštěvníky dostihů jsou také připraveny slevy na vstupném na základě předložené jízdenky Českých drah s cílovou stanicí Pardubice či dokonce vstupné zdarma pro rodiče dětí, které přinesou vybarvené omalovánky. Více o všem akcích na webových stránkách závodiště www.pardubice-racecourse.cz.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.