Pardubice: Výhodné permanentky a vstupenky nejen na dostihy jsou v prodeji

Dostihová sezona se rychle blíží a tak je nejvyšší čas pořídit si permanentku na rok 2019. V prodeji jsou také vstupenky na jednotlivé dostihové dny včetně 129. Velké pardubické steeplechase. Navíc při včasném nákupu víkendových vstupenek na vrchol české překážkové sezony je možné získat slevu.

Hned se čtyřmi typy permanentek a dalšími výhodami při nákupu vstupenek na sezonu 2019 přichází dostihové závodiště. V prodejních sítích Ticketportal a Enigoo je možné nakupovat už teď pohodlně a online prostřednictvím webových stránek závodiště.

Kvalifikační permanentku na všechny čtyři kvalifikace na 129. Velkou pardubickou steeplechase je možné pořídit za 390 korun. Za 400 korun je permanentka „pětivstupová“, kdy si její držitel může vybrat kterýkoli dostihový den s výjimkou říjnové Velké pardubické a srpnové výstavy Koně v akci, nebo v jeden dostihový den spolu s ní vzít na dostihy až další čtyři osoby. Celoroční permanentka zahrnující vstupy na všechny dostihové dny včetně 129. Velké pardubické steeplechase a mezinárodní výstavu Koně v akci stojí 1090 korun. „Novinkou je „Celoroční balíček“. Kromě vstupů na dostihové dny a výstavu Koně v akci navíc umožňuje získat zdarma dostihové programy na všechny dostihové mítinky a bezplatné parkování v areálu závodiště s výjimkou 129. Velké pardubické steeplechase,“ popsal novinku místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s. Martin Korba. Cena tohoto Celoročního balíčku je 2090 korun.

Online lze koupit také vstupenky na jednotlivé dostihové dny a mezinárodní výstavu Koně v akci, včetně zvýhodněných dvoudenních vstupenek na výstavu a také Víkendový festival se 129. Velkou pardubickou steeplechase zahrnující i sobotní překážkový mítink. Tato dvoudenní vstupenka stojí 250 korun, při online nákupu do 31. května ji ale lze pořídit za 220 korun. Stejnou částku návštěvníci zaplatí za stání na nedělní mítink Velké pardubické a cena vstupného na tribuny v tento den začíná už na 300 korunách. K prodeji prozatím nejsou vstupenky na tribunu I. „Řešíme její technický stav. Jakmile bude vše připraveno, budeme obratem o zahájení prodeje na tuto některými fanoušky velmi oblíbenou tribunu informovat,“ vysvětil Martin Korba.

Výhodné dvoudenní vstupné je možné koupit také na výstavu Koně v akci. Sobota včetně večerního programu stojí 190 korun, nedělní 130 korun a víkendový vstup lze koupit za 260 korun. Při nákupu do 31. května bude tato vstupenka o třicet korun levnější.

Vstupenky samozřejmě budou k zakoupení také na pokladnách závodiště v den konání akce. Děti do 140 cm, senioři nad 65 let a držitelé průkazů ZTP, TP a ZTP/P mají vstup zdarma. Studenti a mládež do 18 let získají 50% slevu.

Všechny potřebné informace ke vstupnému a prodeji vstupenek i permanentek jsou k dispozici na http://zavodistepardubice.cz/vstupenky--1 

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.