Prohlášení Dostihového spolku a. s. Pardubice

V médiích se v poslední době objevují „informace“, že je ohroženo konání letošní 120. Velké pardubické České pojišťovny. Považujeme proto za nezbytné důrazně se proti těmto fámám ohradit . Tyto „zprávy“  se v žádném případě nezakládají na pravdě.

Letošní sezona na Dostihovém závodišti v Pardubicích probíhá podle stanoveného programu. Žádná akce nebyla zrušena z ekonomických důvodů a nikterak nejsou ani kráceny dotace vypsaných dostihů. Tato důležitá informace se ale bohužel (nebo možná záměrně) v médiích neobjevuje.

Dostihový spolek a. s. a všichni jeho zaměstnanci vyvíjejí maximální úsilí, aby letošní sezona na závodišti v Pardubicích proběhla zdárně a úspěšně. Vše směřujeme k tomu, aby také jubilejní 120. ročník Velké pardubické České pojišťovny byl stejně jako předchozí ročníky tohoto dostihu důstojným vrcholem dostihové sezony a vydařenou celospolečenskou událostí. Tímto způsobem chceme  odpovědět na fámy a zkreslené informace, které jsou o nás šířeny a kterými se nás někdo snaží záměrně poškodit. Jsme pak přesvědčeni, že jméno a tradice Velké jsou natolik významné jak pro domácí, tak i zahraniční turf, že považujeme dezinformační tažení proti tomuto dostihu za bezprecedentní a poškozující dobré jméno nejen Dostihového spolku a. s., ale i statutárního města Pardubice jako majoritního akcionáře.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.