Slovenským Koněm roku 2014 Kilword

Kilword a jeho tým - tak to byli hlavní hrdinové XVII. galavečera slovenského turfu. Kůň roku 2014, reprezentant stáje Autoopravna Strnisko, vyhrál nejen celkové hlasování, ale byl oceněn i jako nejlepší mílař a tříletý hřebec, jeho trenér P. Hlavenka se stal trenérem roku. Kilword (IRE) pod vedením ž. Jaroslava Línka zvítězil např. ve Slovenském St. Legeru Charvát. Nejlepším starším hřebcem se stal Autor české stáje Meridian. Další výsledky ankety zde

Slavnostní vyhlášení proběhlo ve slovenském Hotelu Bonbón****, a zúčastnili se ho kromě zástupců ministerstva zemědělství také ředitelé závodišť z Polska a Maďarska. Ceny kromě nich předával také prezident českého Jockey Clubu JUDr. Ing. J. Charvát. Ředitel závodiště v Bartislavě JUDr. M. Šurda obdržel neočekávanou cenu - od protagonistů závodiště Mojmírovce, kde se letos konaly dostihy po dlouhé přestávce a přišlo na ně téměř 5000 diváků!

Sobotní galavečer provázel také kulturní program, velkým zážitkem pro přítomné bylo vystoupení skvělé, teprve 27leté houslové virtuozky Barbory Botošové a její neméně dobré doprovodné skupiny.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.