Spolupráce s Českou pojišťovnou na letošní rok potvrzena

Letošní 126. ročník Velké pardubické ve svém názvu opět ponese jméno České pojišťovny. Partnerství s Dostihovým spolkem a.s. nepřetržitě trvá od roku 1995, i když poprvé si obě strany spolupráci vyzkoušely už o čtyři roky dříve. V podmínkách českého turfu je to jedno z nejdelších partnerství. Podrobnosti uvnitř.

Nepřetržité propojení Velké pardubické a České pojišťovny letos vstupuje už do dvaadvacáté sezony. Na listinu vítězů se za tu dobu zapsalo celkem dvanáct koní, mezi nimi i několik trojnásobných šampionů – Peruán, Tiumen či Orphee des Blins. Při prvním partnerství dostihu s Českou pojišťovnou v roce 1991 zvítězil počtvrté a naposledy Železník. Vždy u toho byla Česká pojišťovna, která pomáhá udržovat dlouholetou tradici Velké pardubické.

„Velmi si spolupráce s Českou pojišťovnou vážíme. Jde o dlouhodobé partnerství a o společné budování dobrého jména nejstaršího a nejtěžšího dostihu kontinentální Evropy,“ říká místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s. Michael Skalický.

Letošní 126. Velká pardubická s Českou pojišťovnou se poběží v tradičním termínu, druhou říjnovou neděli (9. října). Předcházet ji bude také již tradiční čtyřdílný seriál kvalifikací, první odstartuje v měsíci květnu.

 

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.