Velká Chuchle: Barabash potvrdil vzestup

Dostihovým dnem CPI Property Group pokračovala metropolitní dostihová sezóna na závodišti v Praze-Velké Chuchli. Tentokrát se uskutečnilo devět dostihů, mezi nimiž byla vrcholem Cena CPI Property Group, 2600metrový handicap o 120 tisíc korun pro tříleté a starší koně. Roli sázkového favorita v ní splnil tříletý černý hnědák Barabash s žokejem Janem Rájou.

Reprezentant stáje Lokotrans, chystaný Lubošem Urbánkem, Barabash po třetím místě z klasického St Leger nastupoval jako 1,7:1-favorit, triumfoval jistě o dvě a čtvrt délky a připsal si druhý kariérní triumf. Druhé místo uhájil šestiletý Arlington, který diktoval většinu trati tempo, třetí příčku obsadil sedmiletý Mystic Golfer.

V rámcovém programu dvakrát zvítězil žák David Liška, a do posledního měsíce sezóny tak vstupuje na čele jezdeckého žebříčku s náskokem sedmi výher.

 

Původní tisková zpráva

Patnácté pokračování metropolitní sezóny s podmanivou kulisou babího léta. Hlavním bodem programu je Cena CPI Property Group (2600 m, 90 tis. Kč) pro tříleté a starší vytrvalce, uskuteční se i další díly seriálů přes proutěné překážky (Pohár EŽ Praha) či jezdce-žáky (Hippospol Cup) a celkem se tentokrát poběží devět dostihů, protože pro velký zájem byl na dvě oddělení rozdělen dostih dvouletých koní. CPI Property Group věnuje do všech rovinových dostihů majitelské bonusy.

Startovní listiny

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.