Vstupenky na letošní Velkou pardubickou jsou už v prodeji!

Pardubice, 2. února 2015 – Právě dnes (2. února 2015) byl zahájen předprodej vstupenek na 125. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou. Kdo si s nákupem pospíší, získá až padesátiprocentní slevu na vstupném. Slevová akce s týká vstupenek na stání. 

Vstupenek na stání je v tuto chvíli k dispozici na čtyři a půl tisíce. Běžná cena je už několik let 190,- korun, v předprodeji je ale možné získat je mnohem levněji. Pokud si divák vstupenku zakoupí do konce měsíce dubna, zaplatí za ni jen 99,- korun. Za nákup vstupenky do konce července je pak cena stanovena na 149,- korun. Lístky se prodávají už teď na Ticketportal.cz společně se vstupenkami na tribuny. „Tribuny procházejí postupnými opravami. V loňském roce jsme opravili tribunu F v prostoru cíle, přes zimu jsme pak renovovali sousední tribunu G,“ doplňuje místopředseda představenstva a ředitel Dostihového spolku a.s. Michael Skalický. Cena vstupenek na tribuny se pohybuje od 200,- korun až do 3600,- korun dle umístění a komfortu tribuny. Nejlevnější vstupenky k sezení jsou na tribuny I a H umístěné na začátku cílové roviny, nejdražší pak do vybraných lóží s cateringem na tribunách A a B.

„V loňském roce jsme měli vstupenky na tribuny vyprodány už koncem prázdnin, v den startu Velké pardubické jsme mohli nabídnout jen pár posledních lístků na stání. Pokud si tedy letošní jubilejní ročník nechcete nechat ujít, kupte si vstupenky už nyní,“ vyzývá dostihové fanoušky Michael Skalický. 

Letošní 125. ročník Velké pardubické s Českou pojišťovnou se uskuteční v neděli 11. října 2015. Tradičně mu budou předcházet čtyři kvalifikační dostihy. Ty se poběží 30. května, 27. června, 22. srpna a 12. září. Ovšem dostihová sezona v Pardubicích začíná už 8. května, na kdy pořadatelé připravili Zahajovací dostihový den. 

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.