Závodiště nabízí komentované prohlídky pro malé děti

S novým školním rokem nabízí Dostihový spolek a.s. novou službu. Děti z mateřských škol a prvního stupně základních škol si mohou prohlédnout dostihové závodiště s průvodcem a ještě si užít mnoho zábavy.

Leták s programem

 

V programu je nejen prohlídka dostihové dráhy včetně Taxisova příkopu, ale také návštěva paddocku, stájí a také sportovních kolbišť. Vše je komentováno průvodcem, který dětem prozradí i mnoho zajímavého ze zákulisí dostihů. V rámci návštěvy závodiště je připraven také doprovodný program spojený s různými soutěžemi jako jen například parkur na čas na konících na tyči, házení podkovou nebo výtvarné aktivity – třeba barvení podkov. „Komentované prohlídky závodiště nabízíme již několik let, nyní jsme se ale rozhodli nabídku ještě více rozšířit a nabídnout k prohlídce i další program. Školy a školky mohou této možnosti využít v měsících září a říjnu, pak se k nim vrátíme zase na jaře,“ říká ředitel Dostihového spolku a.s. Michael Skalický. 

Prohlídky závodiště jsou určeny dvaceti až čtyřiceti členným skupinám dětí z mateřských škol a prvních tří tříd základních škol. Prohlídka trvá přibližně hodinu a půl. Cena je 30 korun za dítě, pedagogický doprovod má návštěvu zcela zdarma. Stačí se včas objednat…

 

Kontakt pro objednání prohlídky: 

Nikola Lohniská – tel. 777 541 392, e-mail: lohniska@pardubice-racecourse.cz

Soubory ke stažení

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.