Litex termoprádlo

PR / Máte rádi sport a pohyb? Běháte, jezdíte na koni, kole, milujete turistiku nebo lyžování? Oblečte si TERMOPRÁDLO LITEX. Funkční oblečení je vhodné jak pro jakýkoliv outdoorový (venkovní) sport, tak i pro indoorové sportování v posilovně, či tělocvičně. Prostě tam, kde se střídavě potíte nebo se potřebujete chránit před chladem. Termoprádlo LITEX Vám zaručí maximální pohodlí, propustí pot a současně udrží optimální teplotu Vašeho těla. Je vyrobeno ze značkových funkčních materiálů. Vybrat si můžete z mnoha barev, střihů a módních designů. 

TERMOPRÁDLO LITEX zlepšuje mikroklima pokožky a přispívá ke komfortní pohodě celého těla. Je vhodné pro sport, i pro běžné nošení. Funkční prádlo aktivně odvádí pot z povrchu těla a rychle prosychá. Jeho výhodou je skladnost a nízká hmotnost. Při výrobě termoprádla používáme značkové funkční materiály a technologii plochých švů - LITEX FLATLOCK TECHNOLOGY - švy netlačí a zajišťují dokonalou přilnavost a volnost pohybu.

Obecně se rozlišují tři základní vrstvy funkčního prádla:

1.    První základní (transportní) vrstvu představuje oblečení přiléhající přímo na tělo, tedy tílka, trika, nátělníky, legíny tzv. termoprádlo. U tohoto prádla se zaměřte na pohodlné nošení – ideální jsou ploché švy.
2.    Druhou prostřední (termoizolační) vrstvou pak rozumíme oblečení, které udržuje správnou tělesnou teplotu a současně dobře propouští vlhkost. Řadíme sem roláky, mikiny aj. například z materiálu fleece.
3.    Cílem třetí svrchní (ochranné) vrstvy je pak udržení tělesného tepla, i tato vrstva však může dále podporovat odvádění tělesné vlhkosti. Patří sem např. soft shell bundy s ochranou proti vodě a větru.

PF - 2023

Noblesní starokladrubští koně mají dávnou historii

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.