ČDP 2016: Nebanice - výsledky

Páté kolo Českého drezurního poháru 2016 hostí od 24. do 26. června farma Nebanice nedaleko Chebu. V rámci závodů proběhnou nejen kvalifikační kola Challenge Cup a Top Ten Cup, ale také další kolo drezurních KMK. Rozpis. Aktualizace 27. 6. 18:20 HOD: Kdo vyhrál a jaký byl průběh závodů?

Hlavní soutěž IM I - TOP TEN Cup ČDP vyhrála mistryně republiky Tereza Hábová , ale tentokrát se svým druhým koněm Djazz F. 1. kolo ČDP - SG - vyhrála Miloslava Šlamborová- Pampalini Stáj Letní Stráň.

V Challenge Cupu jednoznačně kralovala a obě kola suveréně vyhrála Eva Vavříková na Belle-Ennie JK Vega Brno.

Soutěže KMK - Ve všech kategoriích byl vždy jasný vítěz v obou kolech. Ve 4 letých byl nejlepší Torsten Grosse-Freese s Novlanem - JK Kamenický Dvůr. V 5letých Martina Opočenská JK Kamenický Dvůr a v 6 letých Tereza Hábová Exellent Van De Kempenhoeve z TJ Žižka Praha.

V rámcových soutěžích většinou zvítězili němečtí jezdci pouze v JU Cena Jezdeckých potřeb Elisabeth se zadařilo domácí jezdkyni Karolině Šimáčkové a získala s Legionem 1.místo.

V pátek a v sobotu znepříjemnilo závodníkům závody obrovské vedro. Po sobotní noční bouři bylo v něděli ideální počasí a skvělý povrch.

Kompletní výsledky

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.