Češi na finále Donau Bohemia Trophy

Čtyři země, čtyři kvalifikace - tak proběhla kvalifikační část letošní novinky, drezurního seriálu Donau Bohemia Trophy. Zúčastnění během jednotlivých kol navštívili vedle České republiky dále Slovensko, Maďarsko a Rakousko, kde právě nyní probíhá finále. Do Kottingbrunnu se z českých reprezentantů vydali Fabrizio Sigismondi, Hana Vášáryová, Lucie Soustružníková, Dita Krčmářová, Tereza Hábová, Anna Chmelařová a Šárka Charvátová.

Aktualizace 24. 9. 8 HOD: Celkové výsledky

V neděli čekala na Hanu Vášáryovou další dvě vítězství - s La Fleurette (6,8) a s Rock for Hit (68,046 %), Šárka Charvátová a Solo Morela vybojovali ve třídě L 3. místo (66,014 %), dařilo se také Šárce Charvátové s koňmi Darwin (tř. M, 2. m., 66,982 %) a Fabriziu Sigismondimu v sedle koně Apropos (tř. S, 3. m., 66,930 %).

Celkově se tedy Češi umístili následnovně:

Šárka Charvátová (Solo Morela) - 3. místo ve třídě A (stup. Z)
Hana Vašáryová (Rock for Hit) - 1. místo ve třídě L (stup. L)
Lucie Soustružníková (Diamond Davidowss) - 3. místo ve třídě L (stup. L)
Dita Krčmářová (Rubin Black Baby) - 4. místo ve třídě L (stup. L)
Denisa Valentová (Darwin) - 4. místo ve třídě M (stup. S)
Tereza Hábová (James Bond) - 5. místo ve třídě M (stup. S)
Fabrizio Sigismondi (Apropos) - 5. místo ve třídě S (stup. T)

Aktualizace 23. 17 HOD: Jak se dařilo našim v sobotu?

Další vítězství si včera připsala Hana Vášáryová a La Fleurette (6,9), třetí příčku ve třídě L vybojovala Lucie Soustružníková a Diamond Davidowss (67,899 %), dařilo se také Denise Valentové a Darwinovi (6. m. ve třídě M, 65,931 %) a Šárce Charvátové v sedle koně Saint Tropez (4. m. ve třídě S, 66,579 %).

Původní článek:

Po prvním dnu má Hana Vášáryová a La Fleurette na kontě prvenství z osmi startujících v úloze LM4 (7,2), ve třídě A se z Čechů nejvíce dařilo Šárce Charvátové s koněm Solo Morela (3. místo ze 7 startů, 66,552 %), ve třídě L Lucii Soustružníkové a Diamond Davidowss shodně s Ditou Krčmářovou s Rubin Black Baby (obě 3. z 11, 66,196 %), ve třídě M Tereze Hábové v sedle Jamese Bonda (4. ze 17, 65,931 %), třídu S vyhrála Šárka Charvátová a Saint Tropez (ze 7 startů, 65,880 %).

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.