CHI Ženeva 2017 - páteční 155 cm pro Farringtona

Tento týden se uskuteční v termínu od 7. do 10. prosince prestižní závody CHI Ženeva s dalším kolem Rolex Grand Slamu a Světovým pohárem spřežení. Závodů se zúčastní nejlepší jezdci světa v čele s jedničkou Kent Farringtonem nebo vítězem loňského Grand Prix Pedro Venissem. Kompletní seznam uvnitř.

Oficiální webové stránky | Seznam jezdců | Startky a výsledky | Přímý přenos

Záznam odvysílá televizní stanice Eurosport. Kompletní program najdete zde.

 

Pátek

Pátečním vrcholem byla soutěž Credit Suisse Grand Prix o výšce 155 cm. V něm se představilo 50 dvojic a hned rekordních 22 jezdců se probojovalo do rozeskakování. V něm hned 13 dvojic dokončilo bezchybně. Nejrychlejším jezdcem se stala světová jednička Kent Farrington s valachem Voyeur. Druhé místo obsadil Daniel Bluman s klisnou Sancha LS, třetí byl pak čtvrteční vítěz Harrie Smolders se Ziniusem.

 

Čtvrtek

Prestižní závody v Ženevě odstartovaly ve čtvrtek. Nejvyšší pětihvězdovou soutěží byla soutěž do 155 cm na čas Credit Suisse Geneva Classic. Nejrychlejší dvojicí se z 52 členného startovního pole stala nizozemská dvojice Harrie Smolders a Zinius. "Zinius je velice soutěživý kůň, ale dnes to bylo velice těžké," řekl Harrie po dekorování. "Na první den to byla velká soutěž se silným polem jezdců. Jsem velice hrdý, že Zinius vyhrál. Mám ho nyní rok, je to velice stabilní kůň už i ve vyšších soutěžích."

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.