Explosion W prodán

Jak na svém facebookovém profilu informuje Ben Maher, vítěz sobotní Super Grand Prix na Prague PlayOffs a světová jednička Explosion W byl prodán. Jeho novými majiteli jsou Pamela Wright a Charlotte Rossetter. Prodej se uskutečnil po několika nabídkách a jednáních s Neilem Moffittem. Jeho prioritou bylo, aby kůň byl stále ježděn Benem Maherem a pod britskou vlajkou.

„Explosion W byl v Poden Farms čtyři roky a společně jsme byli na úžasné cestě. Ben a Explosion se stali nedílnou součástí London Knights a ani po prodeji nebude toto partnerství nijak narušeno. Rozhodující pro nás také bylo, aby Explosion mohl dále závodit za Velkou Británii,“ říká Neil Moffitt.

„Jsme nadšeni, že jsme dostali příležitost být součástí životního příběhu koně Explosion W. Je to úžasný kůň, který se již zapsal ve světě a těšíme se, že v budoucnu dosáhneme nových cílů,“ komentovali nákup koně Pamela Wright a Charlotte Rossetter.

„Explosion se stal velkou součástí mého života a úspěchů za poslední dobu. Je to opravdových charakter a společně máme speciální pouto. Jsem nesmírně potěšen, že mi noví majitelé věří a těším se co přinese budoucnost,“ dodává jezdec Ben Maher.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.