FEI Classics: Badminton - opět vyhrál Michael Jung!

Čtvrté kolo FEI Classics 2015/2016 proběhne od 4. do 8. května v anglickém Badmintonu. Na seznamu startujících nechybí ani vítěz z minulého týdne v Kentucky, Michael Jung, Christopher Burton, Tim Price a další. Mnoho známých jezdců se však odhlásilo. 7. 5. 19:50 HOD: Michael Jung nezaváhal ani v krosu a stále je ve vedení, a to s výrazným náskokem. 8. 5. Michael Jung a Sam nechybovali ani na parkuru a vítězí - a Michael Jung je druhým jezdcem, který vyhrává Rolex Grand Slam!

Oficiální webové stránky | Seznam startujících | Přímý přenos

8. 5. Michael Jung a Sam nechybovali ani na parkuru a vítězí - a Michael Jung je druhým jezdcem, který vyhrává Rolex Grand Slam! Vyhrálu Burghley, Kentucky i Badminton!

7. 5. 19:50 HOD: Michael Jung a Sam nezaváhali ani v krosu a stále jsou ve vedení, a to s výrazným náskokem (34,4). Druhý je Andreas Ostholt (38,2) a třetí Gemma Tattersall. Na našem FB najdete několik videozáznamů z krosu. 

6. 5. 21 HOD: Michael Jung vede po vítězství v Kentucky také v prozatímním pořadí v Badmintonu. Druhá je po drezuře Emily King a třetí Andreas Ostholt.

Aktualizace 3. 5. 19:40 HOD: Závodů se nezúčastní Andrew Nicholson, který oznámil, že se stále necítí být připraven po loňském pádu. Odhlásila se také Pippa Funnel kvůlí pádu v cross-country minulý týden ve Withingtonu. Kvůli pádu ve Weston Parku s koněm Parklane Hawk nebude závodit ani loňský vítěz William Fox-Pitt.

Po téměř 60 hodinách dorazil do Badmintonu z Kentucky vyčerpaný Tim Price. Problémy měl i Michael Jung, jenž se nevešel do přeplněného letu. Díky několika fanouškům všestrannosti, kteří mu místo v letadle uvolnili, však mohl letět do Británie včas.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.