Finále Poháru národů Barcelona 2016 pro Německo

Od 22. do 25. září se v areálu Real Club de Polo v Barceloně uskuteční finále Furusiyya FEI Nations Cup. Aktualizace / Do sobotního druhého kola postupuje celkem osm týmů: Německo, USA, Belgie, Švýcarsko, Velká Británie, Itálie, Nizozemsko a Irsko. / Challenge Cup pro družstva na 9. - 18. místě kvůli počasí zrušen. / 25. 9. Po napínavém rozeskakování Marcuse Ehninga (Pret A Tout) a olympijských vítězů vyhrává Německo! Ludger Beerbaum se loučí zlatem!

Oficiální webové stránky | Seznam startujících | Startky a výsledky | Přímý přenos

Nizozemsko, Irsko, Německo, Švýcarsko, Švédsko, Francie, Itálie, Velká Británie, Belgie, Španělsko, Rakousko, Mexiko, USA, Brazílie, Kolumbie, Katar, Austrálie a Egypt.

 

Finále

Pouhé dva týmy dokázaly dokončit finále s nulou - Německo a Velká Británie. Muselo tak dojít k rozeskakování. Němci vyslali Marcuse Ehninga a Pret A Tout a Britové Nicka Skeltona a Big Stara. Ten byl nakonec o něco pomalejší a vyhrávají Němci! Pro Ludgera Beerbauma to byl poslední start v německém družstvu, takže rozloučení ve velkém stylu! A Vy se těšte na velký profil Ludgera Beerbauma v říjnovém Jezdectví...

Kvůli nepřízni počasí bohužel byl zrušen Challenge Cup pro deváté až 18. družstvo.

 

Přímý přenos

1. kolo

Aktualizace 22. 9. 19:15 HOD: Do sobotního druhého kola postupuje celkem osm týmů: Německo, USA, Belgie, Švýcarsko, Velká Británie, Itálie, Nizozemsko a Irsko.

 

Vylosované pořadí:

1/ Švýcarsko

2/ Velká Británie

3/ Egypt

4/ Německo

5/ Španělsko

6/ Nizozemsko

7/ Kolumbie

8/ Mexiko

9/ Francie

10/ Katar

11/ Brazílie

12/ Itálie

13/ USA

14/ Austrálie

15/ Rakousko

16/ Švédsko

17/ Irsko

18/ Belgie

 

Německé družstvo bude ve složení Ludger Beerbaum a Casallo, Marcus Ehning a Pret A Tout, Christian Ahlmann a Taloubet Z, Daniel Deusser a First Class Van Eeckleghem. Po dlouhé a úspěšné kariéře to bude pro Ludgera Beerbauma poslední účast v soutěži Poháru národů.

Tým Belgie pojede do Barcelony ve složení Judy Ann Melchior a As Cold As Ice Z, Gregory Wathelet a Coree, Niels Bruynseels a Cas De Liberté Z, Jerome Guery a Grand Cru Van Rozenberg, Pieter Devos a Dream of India Greenfield.

Francie se zúčastní ve složení Roger Yves Bost a Sydney Une Prince, Penelope Leprevost a Flora de Mariposa, Kevin Staut a Reveur de Hurtebise HDC, Philippe Rozier a Rahotep de Toscane. Rezervním jezdcem bude Mathieu Billot a Shiva D’Amaury.

Nizozemsko oznámilo své družstvo ve složení Harrie Smolders a Emerald, Gerco Schroder a Glock’s London, Jeroen Dubbeldam a Carusso la Silla, Wout Jan Van Der Schans a Capetown.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.