GCT 2015: Estoril - GP pro Scotta Brashe!

Devátá etapa světového skokového seriálu Global Champions Tour 2015 proběhne ve dnech 9. - 11. července v portugalském městě Estoril.  Aktualizace 11. 7. 16:30 HOD: Druhé vítězství si na konto připsal Ital Emanuele Gaudiano, tentokrát v soutěži 145/150 cm v sedle klisny Cocoshynsky. 12. 7. 11:20 HOD: Britská dvojice Scott Brash a valach Hello Sanctos obhájila loňské vítězství v Grand Prix! 2. Abdullah Al Sharbatly a Domingo a 3. Greg Broderick a MHS Going Global.

Sobota

Britská dvojice Scott Brash a valach Hello Sanctos obhájila loňské vítězství v Grand Prix! 2. Abdullah Al Sharbatly a Domingo a 3. Greg Broderick a MHS Going Global.

 

Scott Brash a Hello Scantos. Foto Stefano Grasso

 

Druhé vítězství si na konto připsal Ital Emanuele Gaudiano, tentokrát v soutěži 145/150 cm v sedle klisny Cocoshynsky. 2. Santiago Lambre a Rahmannshof Before a 3. Hans-Dieter Dreher a Callisto.

 

Pátek

V soutěži 145 cm zvítězil Belgičan Gregory Wathelet s valachem Egano van het Slogenhof, 2. Abdullah Al Sharbatly a Domingo a 3. Emanuele Gaudiano a Cocoshynsky.

150 cm vyhrál Ital Emanuele Gaudiano s valachem Admara 2, 2. Marco Kutscher a Cornet's Cristallo a 3. Lauren Hough a Cornet 39.

 

Seznam přihlášených

Online přenos

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.