Global Champions Tour 2018 - Berlín: Prague Lions na 10. místě. GP pro Zorziho

Dalším kolem v Berlíně ve dnech 27. - 29. července pokračuje světová skoková série Global Champions. Na startu nechybí jezdci Prague Lions Niels Bruynseels, Gerco Schröder a Peder Fredricson.

Oficiální webové stránky | Seznam jezdců | Startky a výsledky | Přímý přenos

Televizní stanice Eurosport odvysílá v sobotu přímý přenos. Kompletní program najdete v samostatném článku.

 

Sobota

V sobotním druhém kole se povedlo znovu nechybovat týmu St Tropez Pirates (Pieter Devos, Edwina Top-Alexander), který tak zaslouženě zvítězil. Druhé místo obsadili London Knights (Olivier Philippaerts, Martin Fuchs), kteří chybovali pouze jednou v prvním kole. Vedoucí tým z prvního kola Valkenswaard United ve druhém kole jednou chyboval a kvůli pomalejšímu času se umístil na třetím místě. Český tým Prague Lions ve druhém kole inkasoval celkem 12 trestných bodů, když Peder Fredricson dvakrát chyboval a Niels Bruynseels jednou. S celkovými 16 trestnými body obsadil 10. místo a v průběžném pořadí klesl na jedenáctou příčku. Průběžné pořadí najdete zde. Tisková zpráva.

V následující Grand Prix se osmi jezdcům podařilo základní kolo překonat bez chyby. Nejrychlejším jezdcem v rozeskakování se stal Ital Alberto Zorzi v sedle koně Fair Light van T Heike. O více jak sekundu pomalejší byl druhý Christian Ahlmann a Clintrexo Z. Třetí místo obsadil Pieter Devos s Claire Z. Čtvrté místo obsadil člen týmu Prague Lions Niels Bruynseels s Ca de Liberte.

 

Pátek

V pátek odpoledne proběhlo první kolo týmové soutěže. Hned čtyřem týmům se podařilo nechybovat. V nejrychlejším čase první místo obsadili Valkenswaard United (Alberto Zorzi, Marcus Ehning). Na druhém místě se umístil tým St Tropez Pirates (Edwina Tops-Alexander, Pieter Devos), třetí byl pak domácí tým Berlin Eagles (Christian Kukuk, Ludger Beerbaum). Za Prague Lions nastoupili Peder Fredricson a Gerco Schröder. Peder Fredricson nechyboval, Gergo Schröder připsal za jedno shození čtyři trestné body a tak se tým Prague Lions umístil na průběžném sedmém místě. Výsledky najdete zde.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.