Grand Prix RS Team pro Titana RS

Na víkendové závody konané v areálu Karpatie Bratislava letos zavítalo mnoho českých jezdců a jak je z výsledků patrné, byli i velmi úspěšní. V Grand Prix však slavily úspěch dvě ideálně namixované česko-slovenské dvojice, které se rozeskakovaly o vítězství. 

Úspěšnější byl nakonec Aleš Opatrný, který sedlal koně majitelů pořádajících tyto závody, RS Teamu. Nedávný vítěz GP Hradce Králové, Titan RS, jim tak opět svým výkonem udělal velkou radost. Druhá umístěná, česká jezdkyně Zuzana Zelinková, která jezdí za nedaleký Ulan Bratislava, startovala s Cigalle Z. Také ona byla se svým výsledkem více než spokojena. Třetí místo obsadil s jedním bodem za čas Sergej Motygin s Astrid.

Ve finále rundy pro mladé koně zvítězil ostravský Marek Hentšel s Columbií Auto Sitta, ve finále střední rundy Natálie Roučková s Chablis-T. Všechny soutěže byly nabité startujícími, neboť závodů se účastnilo kolem 360 koní a skákalo se i od sedmi hodin ráno.

V nedělní Ride and Drive zvítězil Ludvík Jandourek.

Naše slovenská kolegyně Michaela Španková připravuje do červencového Jezdectví reportáž, brzy na těchto stránkách čekejte fotografie Tomáše Holcbechera.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.