Halový vozatajský pohár počtvrté

Letos se na Moravě konal již 4. ročník vozatajského halového poháru. První kolo proběhlo 29. 12. ve Frenštátě p. R., druhé pak v Trojanovicích 26. 1. a finále 2. 3. tamtéž.

Aktualizace 16. 3. 7:30 HOD: V sobotu 16. 3. od 16 hodin proběhne v Rouském u Hranic slavnostní vyhlášení Moravského vozatajského halového poháru. Pozvánku i s dalšími podrobnostmi najdete v příloze pod článkem.

Aktualizace 4. 3. 21 HOD: V článku najdete jména vítězů i odkaz na fotogalerii.

Vítězové finále Moravského halového vozatajského poháru

Dvojspřeží pony: Václav Coufalík
Amazonky: Hana Dostálová
Jednospřeží: Alena Brixová
Dvojspřeží: Jaroslav Juráň ml.
Čtyřspřeží: Jaroslav Juráň ml.

Kompletní výsledky najdete v sekci Jezdecké závody.

Aktualizace 1. 3. 9 HOD: Průběžné pořadí před sobotním finále najdete v příloze pod článkem.

V jednospřeží zatím vede Alena Brixová, v kategorii Amazonky Linda Janebová, ve dvojspřeží ex aequo Václav Coufalík a Petr Vlašic, ve čtyřspřeží Jaroslav Juráň ml. a ve dvojspřeží pony Aleš Fiala.

Aktualizace 26. 2. 15:45 HOD: Již tuto sobotu proběhne finále.

Rozpis najdete v sekci Jezdecké závody.

Aktualizace 28. 1. 21:30 HOD: Seznamte se s vítězi.

V hojném počtu se do Trojanovic sjeli v mrazivém počasí 26. ledna vozatajci na 2. kolo čtvrtého ročníku Moravského halového poháru. Všechny soutěže byly dvoukolové.
V soutěži dvojspřeží pony bylo na startu jedenáct vozatajů a nejlepší výkon předvedl Petr Vlašic - Largo a Realit (Ranč Ladná).

V soutěži jednospřeží se přihlásilo jednadvacet vozatajů. Tato skupina byla rozdělena na dvě. Ve skupině sedmi amazonek zvítězila Linda Janebová –Keču (JK Zubří V kategorii čtrnácti ostatních byla nejlepší Alena Brixová – Apríl Osecký (JK Sobotka).    

Třináct soutěžících se představilo v soutěži dvojspřeží a nejvíce se dařilo Václavu Coufalíkovi – Gracie a Odeta (Stáj Coufalík

V další kategorii čtyřspřeží byli na startu čtyři soutěžící. Zvítězil Jaroslav Juráň ml. – Baro, Pajko, Lukáš, Felix (Stáj Valentino).

Aktualizace 25. 1. 12:10 HOD: V sobotu se začíná v 9.30 soutěží pony spřežení - přihlášeno je 12 pony, 9 amazonek, 15 jednospřeží, 18 dvojspřeží a 3 čtyřspřeží.

Původní článek:

Třetí kolo a finále  2. 3. opět v Trojanovicích. Přijeďte fandit!!!

Srdečně zveme na Společenský večer s vyhlášením nejlepších halových mistrů opratí, který se bude konat v sobotu 16. 3. v Rouském u Hranic na Moravě. Bližší info najdete na www.jezdectvi.info.

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.