Hana Vašáryová na CDI Mallorca

Úspěchů Hany Vašáryové na CDI Mallorca, ze kterých si se svými čtyřmi koňmi odvezla šest trofejí, si všiml server Eurodressage. Rozhovor s Hanou Vašáryovou najdete také v listopadovém Jezdectví!

„Po světovém šampionátu mladých koní v Ermelo jsem stále hledala místo, kde sezonu zakončím. Těžší závody, s perfektními rozhodčími a také místo, kde bych mohla soutěžit jak s mladými, tak staršími koňmi,“ říká pro Eurodressage Vašáryová. „Mluvila jsem s panem Riexingerem, který mi dal doporučení a od organizátorů jsme dostali pozvání na tyto krásné závody.“

Hana Vašáryová se zúčastnila s 5 letým Santos Dumont, 6 letým Silky Moves, sedmiletou Filipou a devítiletým Rock For Hit.

„Výlet na Mallorcu byl, díky organizátorům, velice klidný a ne tak náročný, hlavně pro koně. Náš německý veterinář perfektně připravil koně na dlouhou cestu. Závodiště v Es Fangar je opravdu úžasné, takže koně byli hned po příjezdu připraveni.“

První týden soutěží vyhrála Hana Vašáryová všechny tři úvodní úlohy se svými třemi mladými koňmi, zatímco s Rock for Hit obsadila druhé místo. Druhý týden soutěží vyhrála s mladými koňmi znovu, s Filipou obsadila dvakrát třetí místo a s Rock For Hit byla druhá v úloze Inter I Kur to Music se skóre 70,125%.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.