Oblastní mistrovství Severní Moravy v drezuře v areálu Dvůr Nové Zámky

Oblastní mistrovství Severní Moravy v drezuře se v letošním roce uskutečnilo ve Dvoře Nové Zámky v termínu od 13. do 14. září. Oblastní mistryní v kategorii dětí 8 – 12 let na pony se stala Tereza Dubová a Chiron reprezentující stáj Haryservis, druhé místo vybojovala Melanie Zuvačová s Šeldou, třetí byla Gabriela Kopřivová a Karamelka. Fotogalerie zde.

V kategorii starších dětí 13 – 16let na pony získala titul oblastní mistryně Barbora Švubová s Citem 1 reprezentující Pony Klub Olešnice, druhé místo obsadila Michaela Mičulková s Pardoes, třetí místo vybojovala Zuzana Kissfakasová s Čertem 3.

 

Foto Jan Kameník

 

V oblastním mistrovství juniorů zvítězila Tereza Trávníčková a Carthagos reprezentující Jezdecký klub Hřebčín Albertovec, druhou příčku obsadil Miloš Chlanda s Démantem 1, na třetí příčce se umístila Monika Dudová a Feder Radegast. V oblastním mistrovství mladých jezdců zvítězila Lenka Kočí a Celtic Treasure reprezentující Jezdecký klub Minx Equestrian Team, oblastní vícemistryní se stala Andrea Šimková a Faraon-M, třetí místo vybojovala Pavla Konetzná a Amor 8. Oblastní mistryní v kategorii seniorů se stala Kamila Kollárová a Diamond Lady za Stáj Newport, na druhém příčce se umistil Petr Lacina a Korsica, na třetím místě Petra Balnarová s Finchem. Kvůli malému počtu startujících byl pořadatel nucen zrušit oblastní mistrovství v kategorii dětí na velkých koních. Gratulujeme všem jezdcům k vynikajícím sportovním výsledkům.

V oblastním mistrovství juniorů zvítězila Tereza Trávníčková a Carthagos reprezentující Jezdecký klub Hřebčín Albertovec, druhou příčku obsadil Miloš Chlanda s Démantem 1, na třetí příčce se umístila Monika Dudová a Feder Radegast. V oblastním mistrovství mladých jezdců zvítězila Lenka Kočí a Celtic Treasure reprezentující Jezdecký klub Minx Equestrian Team, oblastní vícemistryní se stala Andrea Šimková a Faraon-M, třetí místo vybojovala Pavla Konetzná a Amor 8. Oblastní mistryní v kategorii seniorů se stala Kamila Kollárová a Diamond Lady za Stáj Newport, na druhém příčce se umistil Petr Lacina a Korsica, na třetím místě Petra Balnarová s Finchem.

 

Foto Jan Kameník

 

Kvůli malému počtu startujících byl pořadatel nucen zrušit oblastní mistrovství v kategorii dětí na velkých koních.

Gratulujeme všem jezdcům k vynikajícím sportovním výsledkům.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.