Otevřené drezurní školení s Hermanem Smitem

Drezurní komise ČJF pozvala jako mluvčího drezurních rozhodčích při finále KMK holandského FEI rozhodčího pana Hermana Smita. Při příležitosti jeho rozhodování na finále KMK (6. září, 9 - 12 hodin) ve Zduchovicích ho drezurní komise požádala o uspořádání školení pro rozhodčí všech kategorií, jezdce, trenéry i cvičitele, které bude zaměřené na posuzování a hodnocení mladých koní. Školení bude probíhat v konferenční místnosti za pomoci videa a školících materiálů, které si pan Smit přiveze s sebou.

Drezurní komise ČJF připravila pro všechny zájemce:

Otevřené  drezurní  školení zaměřené na posuzování mladých koní

 

Datum: 6. 9. 2014 cca 9.00 – 12.00

Školitel: Herman Smit (Holandsko)

Místo: Zduchovice (v rámci finále KMK)

Cena: 300,- Kč

 

Drezurní komise ČJF pozvala jako mluvčího drezurních rozhodčích při finále KMK holandského FEI rozhodčího pana Hermana Smita.  Při příležitosti jeho rozhodování na finále KMK ho drezurní komise požádala o uspořádání školení pro rozhodčí všech kategorií, jezdce, trenéry i cvičitele, které bude zaměřené na posuzování a hodnocení mladých koní. Školení bude probíhat v konferenční místnosti za pomoci videa a školících materiálů, které si pan Smit přiveze s sebou. 

Zveme rozhodčí i jezdce nejen na toto školení, ale na celý program finále KMK, kdy v pátek proběhne 1. kolo drezurních finálových soutěží pro 4-, 5- a 6-leté koně. V sobotu dopoledne proběhne výše uvedené školení a odpoledne proběhne 2. kolo drezurních finálových soutěží 4- a 5-letých koní. V neděli proběhne 2. kolo soutěže 6-letých koní a slavnostní dekorování. Celý rozpis finále KMK, kde je zařazeno i mnoho chovatelských akcí a finálové skokové soutěže, naleznete na odkaze http://www.kone-zduchovice.cz/pool/zavod_priloha_5384.pdf

 

Lektor: Herman Smit

Herman Smit je holandský FEI rozhodčí, který se zaměřuje na mladé koně, a to již od roku 1984. Pan Smit je specialista na posuzování kvality chodů a základních sportovních vlastností koně. Od roku 2006 je také FEI rozhodčím pro paradrezuru.

 

Nenechte si ujít příležitost poslechnout si tohoto zkušeného holandského rozhodčího a jeho názory na posuzování mladých koní.

 

Přihlášky na školení zasílejte na e-mail drezurniskoleni@seznam.cz co nejdříve, počet míst je omezen.

 

Přihláška musí obsahovat: jméno, tel. kontakt, e-mailovou adresu

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.