Říjnové dvoudenní závody v Suché

První říjnový víkend bude v Suché u Litomyšle ve znamení parkurových závodů. Konat se budou po oba dny a diváci budou moci shlédnout celkem 12 soutěží, mimo jiné se rozhodne i o tom, ke komu poputují medaile za umístění v oblastním mistrovství východních Čech. Parkury pro OM připraví Roman Falta.

Sobotní program (1.10.) zahájí parkur s postupnou obtížností do 90cm, následovat bude parkur stupně „Z“. Třetí soutěž již bude mistrovská, a to první kolo MVČO družstev na parkuru stupně „ZL“. Dále MVČO žen na parkuru „L**“, poté MVČO mladých jezdců na parkuru stupně „S*“. Finišovat se bude parkurem stupně „S**“, MVČO seniorů. Všechny mistrovské soutěže se pojedou zároveň i jako otevřené.

V neděli budou tři úvodní soutěže patřit pony jezdcům. Parkur otevře soutěž Pony handicap „ZP“, následovně MVČO pony, Pony handicap „ZP“, a poslední pony soutěží bude pony handicap „YLP“ MVČO pony. Jako soutěž č.10 je vypsán parkur stupně „Z“, poté se uzavře soutěž družstev druhým kolem MVČO na parkuru „ZL“. Nejvyšším a zároveň posledním nedělním parkurem bude jednohvězdové „L“.

Po oba víkendové dny se bude zahajovat v devět hodin ráno.

Jmenovité přihlášky: do 30. září 2016 12 00 hod, dle PJS výhradně přes Online přihláškový systém ČJF: http://prihlasky.cjf.cz

Rozpis

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.