Soutěž CET o účast v Global Champions Tour 2018: Vítězství Václava Nágra

Czech Equestrian Team se po zkušenostech s účastí na GCT a GCL rozhodl umožnit vítězi této soutěže zažít atmosféru legendární Global Champions Tour. V průběhu sezóny bodoval výsledky dosažené v soutěžích úrovně 140 a 145 cm pro jezdce do 25 let na vybraných závodech. Jezdci, který v tomto bodování zvítězil, pak uhradí náklady spojené s účastí v soutěži při jednom z kol Global Champions Tour úrovně CSI1* nebo CSI2* v roce 2018. Více info uvnitř.

Pravidla soutěže | Konečné pořadí

Aktualizace 9. 10. 16:00 HOD: Poslední možnost zabodovat měli jezdci ve dnech 7. a 8. října při Grand Prix Jana Kutěje v Olomouci. Na kolbišti Equine Sport Centra předváděl zcela suverénní výkony Václav Nágr a pouze tak potvrdil svoji vedoucí pozici před těmito závody. Nasbíral v součtu 180 bodů a s náskokem 63 bodů zaslouženě zvítězil. Může se tak těšit na zajímavý sportovní zážitek v příštím roce. Druhá skončila Michaela Refková se 117 body, třetí pak Tina Šalková, jež nasbírala 91 bodů.

 

První body do žebříčku sbírali jezdci v červnu při mezinárodních závodech v Olomouci. Pro druhý bodový příděl museli vyrazit do Martinic během Czech Eqestrian Masters, jež se konalo ve dnech 7. až 10. září.

Ve třech hodnocených parkurech si v Martinicích nejlépe vedl Václav Nágr, který si na konto připsal k zisku z Olomouce dalších 67 bodů a dostal se tak do čela bodování. Jeho celkové skóre je rovných 100 bodů.

O jediný bod za ním je Michaela Refková, jíž se dařilo rovněž při obou mítincích. Třetí místo drží Barbora Tomanová. Ta se však martinického CEM neúčastnila, jelikož se ve stejnou dobu snažila v Olomouci bodovat při předposledním kole Českého skokového poháru 2017. Aktuálně má v žebříčku C-E-T 63 bodů, které nasbírala v prvním kole během červnového CSI Olomouc.

 

 

 

 

 

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.