Středočeská oblast se na podzim zaměřila na vzdělávací akce

Největší oblast ČJF je tento podzim pořadatelem mnoha akcí, většina z nich je cílena na vzdělávání a mládež, a koncipovány jsou dle podmínek Jednotného systému podpory ČJF. Pro mládež je vypsáno několik soustředění různého charakteru – skoky, všestrannost a drezura, OV se cíleně zaměřil na kvalitu trenérů, kteří soustředění povedou. Další informace v článku. 

Cílem daných akcí je využít je i pro ty, kteří další rozvoj vzdělávání nejvíce poptávají – proto jsou v některých termínech plánovány i semináře pro instruktory a trenéry, při nchž trenéři, kteří se dlouhodobě mládeži věnují, odprezentují své zkušenosti a prodiskutují nejvíce problematická témata.

Mimo akce organizované přímo oblastním výborem proběhnou i další přímo v klubech – ty plánují aktuálně především v Mělníku, Komárně u Nymburka, na Farmě Ptýrov, v Kolíně, či Herouticích, dále jste zváni na akce do JK Voleveč, Tracko Rudná a Lány – Vašírov. Většinou se jedná o akce zaměřené na mládež a začínající jezdce, další informace naleznete na webových stránkách Středočeské oblasti, které jsou průběžně aktualizovány. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE – STŘEDOČESKÁ OBLAST B AKCE POŘÁDANÉ OBLASTÍ – PODZIM 2017 14.10. 19.10. ZZVJ – Stáj Václav Kolín ZZVJ – Tracko Rudná 19.-22.10. Soustředění mládež skoky – Farma Ptýrov - Voksa 21.10. Soustředění mládež všestrannost - Kolesa ZZVJ – La Boheme Zduchovice 9.11. Konference Středočeské oblasti 11.-12.11. Závěrečné zkoušky kurz rozhodčích - Farma Ptýrov 11.-12.11. Soustředění mládež drezura - Královice - Vašáryová Seminář pro instruktory a trenéry 17.-19.11. Soustředění mládež skoky - Všetice - Opatrný 23.11. Seminář pro instruktory a trenéry ZZVJ – JK Heroutice 25.-26.11. Soustředění mládež drezura - Všetice - Vašáryová Seminář pro instruktory a trenéry 1.-2.12. 2.12. Seminář komisařů ZZVJ – Farma Ptýrov ZZVJ – Farma Ptýrov http://www.cjf.cz/oblasti/stredoceska/ Mimo akce organizované přímo oblastním výborem proběhnou i další přímo v klubech – ty plánují aktuálně především v Mělníku, Komárně u Nymburka, na Farmě Ptýrov, v Kolíně, či Herouticích, dále jste zváni na akce do JK Voleveč, Tracko Rudná a Lány – Vašírov. Většinou se jedná o akce zaměřené na mládež a začínající jezdce, další informace naleznete na webových stránkách Středočeské oblasti, které jsou průběžně aktualizovány. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE – STŘEDOČESKÁ OBLAST B AKCE POŘÁDANÉ OBLASTÍ – PODZIM 2017 14. 10. ZZVJ – Stáj Václav Kolín 19. 10.    ZZVJ – Tracko Rudná   19.-22. 10.    Soustředění mládež skoky – Farma Ptýrov - Voksa                       Soustředění mládež všestrannost - Kolesa 21. 10.      ZZVJ – La Boheme Zduchovice   9. 11.    Konference Středočeské oblasti   11.-12.11.    Závěrečné zkoušky kurz rozhodčích - Farma Ptýrov   11.-12.11.    Soustředění mládež drezura - Královice - Vašáryová     Seminář pro instruktory a trenéry   17.-19.11.  Soustředění mládež skoky - Všetice - Opatrný Seminář pro instruktory a trenéry 23.11.  ZZVJ – JK Heroutice   25.-26.11.    Soustředění mládež drezura - Všetice - Vašáryová     Seminář pro instruktory a trenéry   1.-2.12.  Seminář komisařů ZZVJ – Farma Ptýrov 2.12.    ZZVJ – Farma Ptýrov http://www.cjf.cz/oblasti/stredoceska/

 

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.