Young Riders Academy otevírá další ročník

Young Riders Academy 2020 je projekt pro talentované mladé jezdce, ve kterém je možné získat půlroční stáž v renomované stáji u vybraného trenéra zdarma. V loňském roce byl do tohoto projektu úspěšně vybrán český jezdec Václav Staněk. Mladí jezdci mají nyní stejnou šanci.

Projekt Riders academy vznikl ve spolupráci skupiny odborníků v jezdectví a Mezinárodního klubu skokových jezdců (IJRC) a s podporou společnosti Rolex. Již sedmý ročník Riders academy je určen pro talentované mladé jezdce ve věku 18 - 23 let. Celkem 25 jezdců bude vybráno odbornou porotou pro testovací závody a 5 až 6 nejlepších získá půlroční stáž v renomované světové stáji. Pro výběr do akademie je rozhodující výkonnost v soutěžích s obtížností 140 - 150 cm, vhodné koně , kterými jezdec disponuje a osobní profil jezdce.

Česká republika má možnost přihlásit 2 - 3 jezdce do širšího výběru, termín přihlášek je 29. února 2020. V případě zájmu o účast zašlete přihlášku na SK ČJF na email komise.skoky@cjf.cz nejpozději do 21.2.2020. Výběr se uskuteční při některých závodech CSI ve střední Evropě na konci března a začátkem dubna, místo a termín bude včas oznámen.

Veškeré informace o projektu a podmínkách přihlášky naleznete na webových stránkách http://www.ridersacademy.eu/home.aspx  nebo zde.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.