IX. memorial gen. G. A. Custera se blíží!

Hlavní stan 7. kavalerie oznamuje, že letošní letní tažení proběhne 22. 8. a veškeré potřebné materiály naleznete zde. Prosím, stáhněte si je a pečlivě prostudujte. Z důvodu urychlení a nedostatečnému finančnímu zajištění Hlavního stanu jsme se rozhodli pro tuto formu, doufáme, že tím nevzniknou žádné problémy.

Custer

Custer

 

Příslušné dokumenty vyplňte a co nejdříve zašlete na adresu pan Václav Vydra, Slapy 356, PSČ 252 08. Jakékoliv nejasnosti Vám budou sděleny na tel. 732468718 nebo info@hnevsin.cz.

Přihláškou se rozumí:

Pro příslušníky 7. kavalerie od hodnosti vojína (ti, co už minimálně jednou jeli) platí Povolávací rozkaz a Potvrzení o jeho přijetí. Pro kadety - ti, kteří pojedou poprvé, platí Verbířský list a Potvrzení o dobrovolném naverbování.

Nicméně každý dokument je důležitý a je třeba se s ním seznámit. Plán Manévrů, časový harmonogram a plánek cesty budou ke stažení později, již Vám nebudou zaslány elektronickou poštou, ale budou ke stažení na stránkách www.hnevsin.cz, nebo www.vaclavvydra.cz nejdéle však do konce měsíce července.

Hlavní stan 7. kavalerie se těší, že vás bude moci letos přivítat v svých řadách.
Ať nově nebo již po několikáté.

Gen.Václav Vydra

Custer

Custer

Custer

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.