SMS soutěž s DANCE AND JUMP

Nyní jsme pro vás připravili soutěž s obchodním domem Dance and Jump, který věnoval tři bundy zn. Schockemöhle – otázku najdete v textu, a jak se říká „Kdo nehraje, nevyhraje!“

 

V obchodním domě Dance and Jump najdete vše potřebné pro jezdecký sport. Vybavení pro parkur, drezuru, všestrannost, pony sport i rekreační ježdění. S výběrem vhodných jezdeckých potřeb ochotně poradí jejich vyškolený personál. V suterénu obchodního domu je umístěna prádelna koňských dek.www.danceandjump.cz

Soutěžíme o tři bundy zn. Schockemöhle - unisexový sportovní bluson značky Schockemöhle v antracitové barvě. Bluson s hřejivou fleecovou podšívkou, množstvím praktických kapes a logem Dance and Jump na prsou a zádech.

Pokud správně odpovíte na otázku a vaše SMS bude v pořadí 25., 50. a 75., výhra je vaše a bunda doputuje na vaši adresu.



Soutěžní otázka zní:
Kolikáté narozeniny obchodní dům Dance and Jump letos slaví?
A)    9. narozeniny
B)    10. narozeniny
C)    11. narozeniny
 
Odpovědi zasílejte formou SMS ve tvaru JE mezera DAJ mezera A, B, nebo C (např. JE DAJ C) na telefonní číslo 906 15 09, které je jednotné pro všechny operátory. Cena jedné SMS je 9 Kč včetně DPH. Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen. Soutěž probíhá od 13. 10. 2014 do 26. 10. 2014. Odpovědní SMS nelze zasílat ze zahraničí.

Poskytovatelem služby je BAUER MEDIA v.o.s., Moulíkova 1b/3286, 150 00 Praha 5. Kontakt: sms@bauermedia.cz nebo infolinka: +420 257 32 32 51, www.platmobilem.cz. Výherci budou krátce po ukončení soutěže osloveni SMS zprávou se žádostí o zaslání kontaktních údajů.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.