Srpnové Jezdectví plné soutěží

Jak jste si již zvykli, každé číslo časopisu Jezdectví přináší nějakou soutěž. Srpnové číslo, kterému bude brzy s příchodem zářijového odzvoněno, přináší rovnou čtyři soutěže. Soutěžit jste mohli o sedlo Kentaur Naxos, s Farnamem o Next Level Hoof (péče o kopyta) a ve zbrusu nové fotosoutěži o stolní kalendář Jezdectví včetně jmen koní z dílny fotografky Christiane Slawik. Nelze opomenout ani soutěž o knihy věnované koním Převalským. Jak se do soutěží zapojit?

Soutěž o sedlo Kentaur Naxos

Díky spolupráci časopisu Jezdectví a společnosti Kentaur, české firmy zabývající se výrobou jezdeckých potřeb pro český i zahraniční trh, jste se opět mohli (do 31. 7.) zúčastnit soutěže o sedlo z produkce této společnosti. Opět šlo o oblíbené skokové sedlo Kentaur Naxos, tentokrát na vlněném polštáři. Ten se ideálně přizpůsobí tvaru hřbetu koně, je tedy vhodný pro koně s citlivým hřbetem, navíc je možné sedlo podle speciálních požadavků dotvarovat. Soutěž byla určena pouze pro předplatitele časopisu Jezdectví. Informace o předplatném naleznete v sekci "předplatné" v levém menu. Vyplnit on-line formulář lze na tomto odkazu.

 

FOTOSOUTĚŽ

Zadání SMS soutěže s Farnamem o Next Level Hoof – přípravek na zlepšení kopyt najdete spolu se zadání FOTOSOUTĚŽE (téma měsíce) v srpnovém Jezdectví, které je v prodeji do středy 24. srpna.

 

Srpen 2011

 

Soutěž měsíce srpen ve znamení koně Převalského

Pokud si myslíte, že patříte mezi pozorné čtenáře, tak se můžete také do naší internetové soutěže měsíce srpen a to ve znamení koně Převalského. Výhru představuje Mezinárodní plemenná kniha koně Převalského a také kniha Equus Praha 2009, která Vás barvitě provede celou historií a problematikou chovu těchto krásných předků koně domácího. Kompletní zadání této soutěže najdete v níže připojeném článku.

 

Přejeme hodně štěstí!

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.