Dobytkářské disciplíny na El Pasu ve Svojeticích

Ranch El Paso ve spolupráci s firmou Westernshop, NCHA a PRCACZ pořádají ve dnech 29. – 30. kvěnta největší letošní závody v ČR zaměřené na dobytkářské disciplíny. K vidění budou špičkoví naši i zahraniční jezdci, kteří se představí v široké škále dobytkářských disciplín, jako jsou např. Cutting, Working Cow Horse, Calf Ropping, Team Penning a další. Všichni příznivci westernových závodů jsou srdečně zváni k prožití víkendu plného adrenalinu a nevšední podívané... (Ilustrační foto Věra Marková) Připomínáme všem příznivcům dobytkářských disciplín, že od května najdou v každém čísle Jezdectví samostatnou rubriku o cuttingu.

Svojetice

 

Tisková informace:

Pro letošní rok připravil Ranch El Paso ve Svojeticích pro příznivce westernového sportu seriál 3 samostatných závodů, které mají za úkol nejen přiblížit široké veřejnosti taje a krásy tohoto stylu ježdění, ale rovněž představit jednotlivé disciplíny, ve kterých jezdci soutěží.


První z těchto závodů je tématicky zaměřen na práci s dobytkem a tudíž se naskýtá jedinečná možnost shlédnout najednou takové disciplíny, jakými jsou např. Cutting, Working Cow Horse, Calf Ropping, Team Penning a celá řada dalších. Protože je tato akce pořádána v úzké spolupráci s českými afilacemi NCHA (Národní cuttingová asociace)  a PRCA (Asociace profesionálních rodeových jezdců), bude  k vidění nejen mnoho našich špičkových závodníků, ale svou účast přislíbili i jezdci z Rakouska, Polska a Slovenska. Proto dovolte, abychom vás společně s hlavním spolupořadatelem těchto závodů, firmou Westernshop, co nejsrdečněji  pozvali k účasti na této nevšední podívané plné adrenalínu.
Kromě zajištěného parkování a bohaté nabídky občerstvení, je pro vás připravena i presentace automobilů značek Chevrolet a Opel.


Bližší info včetně časového rozpisu naleznete na www.westernshop.cz

Prorodeo Tour 2018: Sezona zrušena

NRHA Derby - nejžhavější závody roku!

Paint Horse Show 2017

Prorodeo Tour 2018: Sezona zrušena

NRHA Derby - nejžhavější závody roku!

Paint Horse Show 2017

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.