Volkswagen Pro Rodeo Tour 2011 se vrací do Dnešic

Aktualizace 7. 6. 15 HOD: Seriál v dobytkářských a rychlostních disciplínách Volkswagen Prorodeo Tour 2011 je v plném proudu. Rodeo se opět vrací do Dnešic (Plzeň - jih) a to o tomto víkendu 11. - 12. června. Nabitý program zahájí v sobotu i neděli v 10:00 hod. Vstupenka na akci - časopis ProrodeoNews je slosovatelná o automobil.

Zahájení:
Sobota, 10:00

  • Ranch Cutting open 1. kolo
  • Cattle Penning open + TPA + junior 1. kolo
  • Barrel Race junior+open +NBHA 1.+2. kolo
  • Trailer Loanding junior + open 1. kolo
  • Pole Bending junior+open+ NBHA 1.+2. kolo
  • Open Arena Sorting open + TPA 1. kolo (Team sorting)
  • Team Penning open + TPA 1. kolo
  • Calf Roping open 1.+2. kolo
  • Steer Wrestling open 1.+2. kolo
Grand Entry 13:00

Neděle začátek 10:00 h :
  • Ranch Cutting open 2.kolo
  • Cattle Penning open + TPA 2. kolo
  • Trailer Loading open 2.kolo
  • Open Arena Sorting open + TPA 2.kolo
  • Team Penning open + TPA 2.kolo

 

Vstupné platné pro oba dny: Dospělí 18 let a více - 150 Kč v ceně vstupenky- časopis ProrodeoNews - vstupenka slosovatelná o automobil. Nutno vyplnit a odevzdat přímo na pokladně. Děti 6 -17 let - 50 Kč

Na stránky ranče Halter Valley se můžete podívat na tomto odkazu.

Volkswagen Pro Rodeo Tour 2011 se vrací do Dnešic

 

 

Prorodeo tourAktualizace 26. 5. 8 HOD: O víkendu 28. - 29. května se na Ranchi El Paso ve Svojeticích u Říčan (Praha východ) uskuteční již čtvrté kolo seriálu v dobytkářských a rychlostních disciplínách Volkswagen Prorodeo Tour 2011. Ranch El Paso se stane dějištěm klání v soutěžích jako je Team Penning (oddělování dobytka), Open Arena Sorting, Cattle Penning (zahánění), Calf Roping (chytání telat do lasa), Ranch Cutting, Ranch Roping (lasování), Steer Wrestling (povalení telete), Barrel Race a dalších.  Soutěže začínají v sobotu i v neděli v 9:30 hod.

 Celkem 14 kol Volkswagen Prorodeo Tour 2011 a finále bude probíhat v České republice a v Německu. Další informace na www.prorodeo.cz.

Prorodeo tour

 

Aktualizace 5. 5. 17 HOD:

O víkendu 7. - 8. května se v Roupově (Plzeň jih) uskuteční již třetí kolo Volkswagen Prorodeo Tour 2011. Farma Galloway bude dějištěm klání v rodeových disciplínách, jako je barrel race (barelový závod), team penning (oddělování dobytka), cattle penning (zahánění), calf roping (chytání telete do lasa), ranch roping (pracovní rančerské lasování), steer wrestling (povalení telete), steer dubbing (značkování) či trailer loading (nakládání do přepravníku).  Sobotní den zahájí Cattle Penning v 10:30 hod. Večer bude v místní hospodě živá kapela -  Padesát na padesát. První soutěž v neděli začíná již v 9 hod. Celkem 14 kol Volkswagen Prorodeo Tour 2011 a finále bude probíhat nejen v České republice, ale i v zahraničí. AKTUALIZACE 5. 5. 17:17 HOD: fotografie z druhého kola a odkaz na reportáž ČT24.



Všechny informace o akci najdete na tomto odkazu.

Program celého Volkswagen Prorodeo Tour 2011 najdete v příloze pod článkem.

Na stránky farmy Galloway se můžete podívat ZDE

 

Druhé kolo Volkswagen Prorodeo Tour 2011 na ČT24 a ve fotogalerii

O víkendu 30. 4. - 1. 5. proběhlo v Dnešicích u Plzně druhé kolo seriálu Volkswagen Prorodeo Tour 2011. Ranč Halter Valley byl dějištěm klání v rodeových disciplínách, jako je barrel race (barelový závod), team penning (oddělování dobytka), team sorting (třídění dobytka), cattle penning (zahánění), calf roping (chytání telete do lasa), ranch roping (pracovní rančerské lasování), steer wrestling (povalení telete), calf branding (značkování), trailer loading (nakládání do přepravníku) či pole bending (slalom kolem tyčí).

ČT24 odvysílaná reportáž z druhého kola Volkswagen Prorodeo Tour 2011 v Dnešicích.  Záznam reportáže najdete ZDE. Začátek zprávy na 5:11 minutě.

FOTOGRAFIE z druhého kola v Dnešicích najdete ZDE.

 

Seznam startujících najdete zde.

Nový ročník stále oblíbenějšího Ranch Rodea o titul Champion Czech Republic.
Děti mohou využít svezení na ponících nebo se zúčastnit soutěží mezi jednotlivými disciplínami spolu s našimi klauny. Nejen děti se budou moci svézt na elektrickém býku. Vedle tradičních steaků a mexických fazolí nabízí Cactus club nové stylové menu. Můžete navštívit westernové obchůdky, úřad šerifa nebo old style obchod.

Večer posezení s vítězi kola a s country kapelou.

Po finálovém kole bude uzavřena bodová klasifikace a při velké večerní show s pyrotechnickými efekty budou vyhlášeni Championi v jednotlivých disciplínách. Na každého Championa čeká velká stříbrná originální přezka od jednoho z hlavních sponzorů amerického profesionálního rodea Montana Silversmith. Každá přezka bude ryta pro konkrétní disciplínu. Bude též vyhlášen All Around Champion Czech Republic, pro něhož je připravena zvláštní finanční odměna, speciální přezka Montana Silversmith a dobytkářské sedlo Cliff Wade od sedlářství Westman.

Na stránky ranče Halter Valley se můžete podívat na tomto odkazu.

Soubory ke stažení

Prorodeo Tour 2018: Sezona zrušena

NRHA Derby - nejžhavější závody roku!

Paint Horse Show 2017

Prorodeo Tour 2018: Sezona zrušena

NRHA Derby - nejžhavější závody roku!

Paint Horse Show 2017

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.