Aukce největší pohlednice v ČR s motivem koní zahájena!

Ze stránek časopisu Jezdectví již jistě víte o největší pohlednici s motivem koní v ČR (v říjnovém vydání na str. 9 – Číslo měsíce). Od úterý 7. prosince 2010 (12.00 h.) do pátku 17. prosince 2010 (12.00 h.) se bude dražit na portálu Aukro.cz. Výtěžek z aukce půjde ve prospěch dětského oddělení Slezské nemocnice v Opavě a bude použit na pořízení resuscitačních modelů k realizaci projektu „Mámo, táto, umíš to“, jehož smyslem je pomocí těchto modelů naučit laiky správně resuscitovat. Zapojte se s námi! Podrobnosti najdete v článku…

Největší pohlednice koní v ČR

Rozměry pohlednice jsou 200 x 195 cm!

 

V rámci mezinárodního projektu KONĚ DĚTEM, který formou řady jednotlivých samostatných akcí přispívá k utváření pozitivního vztahu mládeže ke všem zvířatům, především však ke koním, byla v září 2010 vyhotovena největší pohlednice s motivem koní o rozměrech 200 x 195 cm od fotografa a nakladatele Ing. Dalibora Gregora. Tato pohlednice byla během konání 12. Mezinárodní výstavy o koních a lidech „Koně v akci“ na dostihovém závodišti v Pardubicích uznaná komisařkou z agentury „Dobrý den“ jako rekord a byla následně zapsána do České knihy rekordů.

Pohlednice má pomoci dětskému oddělení Slezské nemocnice v Opavě, a proto je možné ji získat v charitativní dražbě na serveru Aukro.cz. Výtěžek z aukce bude použit na pořízení resuscitačních modelů k realizaci projektu „Mámo, táto, umíš to“, jehož smyslem je pomocí těchto modelů naučit laiky správně resuscitovat. Modely stojí okolo 50 až 60 tisíc korun. Vydražitel obdrží také kopii certifikátu dokládající rekord pohlednice.

Partnery při tvorbě pohlednice se staly společnosti Model Obaly, a.s., MERKO CZ, a.s., GRAFICO, s.r.o.

Mediálním partnerem je časopis Jezdectví, měsíčník jezdců, chovatelů a milovníků koní, který též zajišťuje vydražení pohlednice.

Dětské oddělení
Slezská nemocnice Opava
Olomoucká 86
Opava
74601
 
číslo účtu: 19-0634080217/0100, v.s. 2512
www.nemocnice.opava.cz - dětské oddělení
 
Účel: zakoupení resuscitačních modelů k nácviku laické resuscitace dětí v projektu „Mámo, táto, umíš to?“

Vyvolávací cena: 15.000 Kč

Pohlednice bude předána vydražiteli osobně v Opavě (dle dohody).

Adresa aukce: http://aukro.cz/show_item.php?item=1355983535

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.