Autogramiáda s Anjou Beran

Dnes, ve středu 28. 10. se v obchodním domě Equiservis v Komořanech kromě dalších bodů svátečního programu konala autogramiáda autorky knihy "S respektem!" - nově vydané také v češtině nakladatelstvím Brázda. Anja Beran se v ní snaží vysvětlit citlivé a zároveň účinné metody při výcviku koní, které se uplatňují nejen při klasické drezuře.

Anja Beran se narodila v roce 1970 ve Franfurktu a prakticky od dětství se pohybuje mezi koňmi. Již ve svých 15 měla možnost setkat se s Luisem Valencou, o rok později i s Manuelem Jorgem de Oliveira. V tuto dobu byla také v tréninku Marca de Broissia a spolupracovala s ním celých 16 let. Zde získala zkušenosti s přípravou mladých koní od obsednutí až po nejvyšší stupeň výcviku.

Knihu "S respektem!" bylo možné si při autogramiádě zakoupit.

Setkání s veterinářem z Warendorfu, Dr. Gerdem Heuschmannem v roce 2004 vedlo o rok později k vydání knihy "S respektem!". Tento titul byl krátce nato zvolen v časopise "Bayern's Pferde" Knihou roku s koňskou tématikou.

Před samotnou autogramiádou věnovala Anja Beran přítomným pár slov o klasické drezuře a její metodě výcviku koní.

Anja Beran obdrží denně kolem 30 emailů z celého světa, jelikož je kniha v současné době přeložena do mnoha jazyků - od letoška také do češtiny. U nás je sice na trhu jen chvíli, přesto už se setkala s řadou pozitivních reakcí a obdivovatelů metody výcviku Anji Beran neustále přibývá.

Svůj podpis doplnila Anja vždy o věnování.

Jedna z nových majitelek knihy i s podpisem autorky.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.