Česká jezdecká federace úspěšně spolupracuje s firmou Hodinářství Bechyně, partnerem společnosti Longines

Česká jezdecká federace na počátku roku 2018 uzavřela smlouvu o partnerství s renomovanou společností Hodinářství Bechyně, jedním z partnerů společnosti Longines, která je spojena s prestižní parkurovou galashow Prague PlayOffs v Praze. Tuto velkolepou událost v parkurovém skákání hostí od čtvrtka 13. prosince pražská O2 arena.

Společnost Bechyně spojuje to nejlepší z tradice českého hodinářství a švýcarských proslulých značek. Je na území ČR výhradním dovozcem produktů společnosti Longines, která je hlavním partnerem a sponzorem Mezinárodní jezdecké federace (FEI) a prestižní série v parkurovém skákání Global Champions Tour.

Česká jezdecká federace uzavřela partnerství se společností Hodinářství Bechyně letos na jaře. „Mám radost, že se nám daří získávat takové partnery pro české jezdectví. Spojení s prestižními značkami, které Hodinářství Bechyně na českém trhu zastupuje, zvyšuje renomé našeho jezdeckého sportu a potažmo i České jezdecké federace,“ říká prezidentka ČJF Olga Plachá.

„Ještě nejsme na konci roku, nicméně spolupráci považuji za velice úspěšnou a je dozajista vkladem pro jednání o jejím pokračování i pro rok 2019,“ doplňuje Plachá.

Společnost Longines je propojena s jezdectvím již od roku 1878, je také partnerem a oficiální časomírou celého seriálu Global Champions Tour. Letos poprvé bude jedním z vrcholů této série i speciální soutěž Longines Global Champions Tour Grand Prix. Tato Velká cena je určena pro 16 nejlepších jezdců, vítězů jednotlivých Velkých cen z 16 kol seriálu GCT 2018. Finální vítěz tady v Praze získá poprvé putovní trofej Longines, kde bude vyraženo i jeho jméno. Tuto trofej mohou zájemci vidět v těchto dnech i ve výloze Hodinářství Bechyně na Václavském náměstí.

 

Zeptali jsme se, v čem spolupráce se společností Hodinářství Bechyně spočívá: "Jedná se o finanční podporu ze strany Hodinářství Bechyně. Česká jezdecká federace pak firmu propaguje na svých webech a v jezdeckých magazínech, které vysílá Česká televize." Bc. Petra Holíková, PR Manager

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.