Chystá se oslava 90. narozenin královny Alžběty

Včera se začaly prodávat vstupenky na oslavu 90. narozenin Královny Alžběty - během několika hodin byly vyprodány. Organizátoři však potvrdili, že bude ještě jedna příležitost vstupenky získat. Téměř tisíc koní se zúčastní oslav. Více informací najdete uvnitř článku.

Ředitel pořadatelské agentury Simon Brooks-Ward říká: "Usilovně pracujeme na tom, aby to byla nejunikátnější oslava narozenin. Obzvlášť jsme rádi, že se nám podařilo zajistit místa pro dalších 5000 lidí, kteří budou moci vstupenky získat po Novém roce."

Oslava narozenin se bude konat 12. - 15. května 2016 na hradě Windsor a bude oslavovat královnin život, oddanost Commonwealthu, mezinárodnímu působení, vztahu s námořnictvem, armádou a vzdušnými silami a také lásce ke koním.

Každý den se akce zúčastní na 900 koní a více jak 1500 lidí z celého světa. Během devadesátiminutové show budou herci a tanečníci vyprávět královnin život, který začne narozením, a dále bude pokračovat Druhou světovou válkou, sňatkem, korunovací a následnému 60 letému panování.

Během čtyřech večerů bude přítomno více jak 25 tisíc VIP hostů a diváků. Oslava bude také vysílána v neděli 15. května 2016 televizí ITV. Více informací najdete na oficiálních stránkách www.hmq90.co.uk.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.