Hema hledá nový domov

Ahoj, jmenuji se Hema a po zrušené rezervaci opět HLEDÁM NOVÝ DOMOV. Jsem 22letá kobylka ČT se slušným vychováním a normální inteligencí. Do Stanice pro koně v nouzi jsem byla přijata, protože jsem kašlala a nevypadala jsem moc dobře.

Dnes vypadám nadstandardně, určitě mám tak 50 kg víc, než bych měla. Ale když mně tak moc chutná..:-) S radostí sním vše, co dostanu, a když je příležitost, sním to i všem ostatním.:-)

S mým kašlem je to tak, že mi trošku vadí pyly, které jsou jen na jaře a v létě, tak trošku pokašlávám. Není to ale žádná hrůza. V zimě jsem nezakašlala ani jednou.

Mám hodně ráda stádo, ve kterém nyní žiju, nechtěla bych nikdy být sama. Úplně nejvíc ze všeho miluji malá hříbátka a poníky, pro hříbátko jsem schopna dokonce položit život. Kdyby někdy nějaké hříbátko zůstalo bez maminky, jsem ihned připravena se ho ujmout včetně toho, že ode mě může pít. Hříbě sice nemám a dlouho jsem neměla, jak ho ale vidím, ihned pouštím mléko. Roli maminky bych dělala úplně nejraději.

Jinak se na mně dá jezdit, nevyhazuji, jsem "solidní partie":-)

Bez keců jdu tam, kam mám. Nejraději mám procházky krajinou, práci na jízdárně přenechávám mladším, nemám ji už zapotřebí. Nohy mě nebolí, nekulhám, chodím bosky a chodím svižně.

Od mládí nevidím na levé oko, nikomu ze stáda jsem to ale neřekla a nikdo to nepoznal. Jsem 180 cm vysoká atraktivní ryzka s ještě atraktivnějšíma mírama:-) - třeba deku potřebuji minimálně 155 cm dlouhou a to mi ještě trošku čouhá zadek.

Pokud bych Vás zaujala a mohla bych u Vás bydlet, pást se a žít tak nějak na pohodu, ozvěte se.

Je nás tu ve stádě moc a jak jsem už řekla, vše jim sežeru.

Teď bojuji s trávou. Sice se snaží růst, ale JÁ jsem rychlejší:-)

 

www.konevnouzi.cz

tel.: 774 09 99 09

mail: konevnouzi@seznam.cz

 

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.