Krmiva Eggersmann – zdravý a výkonný kůň!

PR / Více než 40 let působí na trhu německá firma Eggersmann, která se specializuje na výrobu krmiv pouze pro koně. Za tuto dobu se stala jedním z největších a nejmodernějších evropských výrobců krmiv a spolehlivým partnerem pro mnoho špičkových stájí. V sortimentu firmy Eggersmann najdete nejen moderní, kompletní krmiva v podobě pelet nebo müsli, ale také profesionální výživové doplňky. 

Při výrobě těchto krmiv jsou využívány suroviny nejvyšší kvality a je uplatňován systém nejpřísnější kontroly a certifikace GMP+. Díky významným odborníkům z oblasti moderní výživy neustále firma Eggersmann zdokonaluje vývoj svých produktů podle aktuálních vědeckých poznatků.

Společnost Tekro jako exkluzivní dovozce krmiv Eggersmann pro Českou republiku nabízí ve svém e-shopu www.feedshop.cz kompletní sortiment produktů od krmiv pro nízkou, střední a vysokou zátěž, až po speciální a terapeutická krmiva, pamlsky nebo müsli. Díky této široké nabídce zde najdete optimální řešení pro zdraví, pohodu a výkonnost vašeho koně. Pro chovatele, kteří se rozhodli krmivo vyzkoušet, mohou využít speciální slevy 15 % na první nákup po zadání kódu 1862 v nákupním košíku.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.