NA ŠIKLŮV MLÝN SE SJEDOU TI NEJKRÁSNĚJŠÍ KONĚ

O víkendu bude Šiklův mlýn rájem pro milovníky koní. V sobotu 13. 7. se zde koná Velký den koní a bude se opravdu na co dívat. Jedná se o jednu z nejtradičnějších akcí u nás, která vždy přiláká tisíce lidí. Program začne ve 14 hodin a rovnou se přeneseme do atmosféry westernu a to díky rychlostním závodům koní v disciplínách Barrel Race a Pole Bending, kde změří své síly zkušení jezdci. Návštěvníci se mohou těšit i na nevšední ukázky drezury v barokním stylu s originálními kostýmy.

Nebudou chybět ani ukázky parkuru a soutěž o nejkrásnějšího koně. Perličkou je rychlostní soutěž mezi koněm a čtyřkolkou. Ve večerních hodinách nás čeká soutěž v jízdě na elektrickém býkovi o 5 000 korun, kterou doplní country bál se skupinou Colorado.   

Tuto sobotu nás čeká jeden z nejtradičnějších programů Šiklova mlýna a to Velký den koní. Od 10 hodin je kvalifikace jezdců do hlavního programu v rodeo aréně a od 14 hodin začíná samotný program Den koní. Jako první nás čekají závody Barrel Race (slalom mezi barely) a Pole Bending (slalom mezi tyčemi). Zde se utkají jak zkušení jezdci, kteří závody na Šiklově mlýně jezdí pravidelně, tak i noví účastníci a samozřejmostí jsou pak i závody dětí. V přestávkách mezi jednotlivými koly se diváci mohou přesvědčit o vynikající práci s koněm kaskadérského týmu na Šiklově mlýně. Uvidíte ukázky drezury koní a těšit se můžete i na parkurové skákání a diváky velmi atraktivní rychlostní závod mezi koněm a čtyřkolkou. Jsme zvědaví, kdo že pak vyhraje tento rok. Celý program bude zakončen soutěží o nejkrásnějšího koně. V podvečer nás k tanci naladí Country bál a ve 20 hodin začne soutěž v jízdě na elektrickém býkovi o 5 000 korun. Po celý den jsou také otevřeny atrakce, jako například lukostřelba, jízda na koních, vláček Union Pacific, Safari vlak, elektrický býk a další. Otevřen bude také Fotopark Krokodýl a Strašidelný zámek Draxmoor v nedaleké Dolní Rožínce. Projet se můžete i na čtyřkolkách a v BVP.

Více informací zde.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.