Návštěva u Ingrid Klimke

Veronika Jiroutová opět připravila zajímavý poznávací výlet do stájí Ingrid Klimke. Chcete-li se zúčastnit dvoudenního zájezdu do Německa, který nabízí nejen jedinečnou možnost podívat se do stáje této olympijské vítězky, ale navštívit i proslulé Muzeum koní ve Verdenu, můžete na konci dubna s dalšími zájemci vyrazit. Neméně zajímavá bude i prohlídka výcvikového centra Hannoverských koní v průběhu Květnové aukce jezdeckých koní.

Program:

Pondělí 28.4.2014

23:00 odjezd z Prahy

 

Úterý 29.4.2014

9:00 seminář u I. Klimke v Münsteru.

V odpoledních hodinách přesun do Verdenu. V případě zájmu možnost zastávky v prodejně jezdeckých potřeb Kraemer. Ubytování, prohlídka města, společná večeře a diskusní seminář.

 

Středa 30.4.2014

10:00 Prohlídka muzea koní

14:00 Slavnostní prezentace koní květnové aukce

Návrat do ČR v pozdních nočních hodinách.

 

Semináře nebo-li "open trainings", jak je Ingrid nazývá jsou velmi populární a několik měsíců dopředu zamluvené. Dubnový termín patří tentokrát zájemcům z Čech. Semináře tato úspěšná trenérka tématicky nerozlišuje. Jsou exkurzí do její stáje, kde si můžete prohlédnout nejen zázemí, ale nahlédnout i do jejích tréninkových metod. Představeni budou postupně všichni její koně, od mladých až po olympijského vítěze FRH Butts Abraxxase. Ingrid uvidíme nejen v sedle, ale i v roli trenérky. Vše samozřejmě za bohatého komentáře a následného posezení u občerstvení, kde je jedinečná možnost se této úspěšné trenérky a jezdkyně na cokoli zeptat. 

Verden je malebné městečko, které stojí za procházku. Společná večeře a diskusní seminář bude jistě vítanou příležitostí podělit se o své dojmy s ostatními účastníky zájezdu.

Ubytování se snídaní je zajištěno v blízkém hotelu a penzionu.

Muzeum koní ve Verdenu nabízí stálou expozici mapující vývoj koní jehož počátky sahají až do doby před 55 milióny let. Zároveň uvidíme i expozici fotografií mezinárodně uznávaného fotografa a filmaře Yanna Arthuse-Bertranda.

Odpoledne bude patřit slavnostní prezentaci Hannoverských koní před Květnovou aukcí a prohlídce zákulisí Niedersachsenhally, která je dějištěm nejen aukcí koní, ale i výcvikovou centrálou. Místem, kde probíhají zkoušky klisen, Körung hřebců nebo Mistrovství světa mladých drezurních koní.

Cestovat budeme klimatizovaným autobusem společnosti Pragotour.

Všechny přednášky, prohlídky a komentáře budou tlumočené do češtiny. Na cestu je pro Vás připraveno několik ukázek z filmů firmy Pferdia tv.

Cena zájezdu je 4.900.- Kč.

Při platbě do 11.4.2014 cena 4.600.- Kč

 

V ceně zájezdu je doprava, seminář u I. Klimke včetně občerstvení, ubytování se snídaní, návštěva výcvikového centra Hannoverských koní a exkurze v Muzeu koní. Diskusní seminář a večeře.

Přihlásit se je možné prostřednictvím přiloženého formuláře.

V případě dotazů mne neváhejte kdykoli kontaktovat.

Děkuji Veronika Jiroutová

Foto: pferd-aktuell.de

 

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.