Olga Plachá slaví své životní jubileum

Dnes oslaví své životní jubileum paní Ing. Olga Plachá, prezidentka České jezdecké federace. Chtěli bychom jí tímto za celou ČJF popřát vše nejlepší, zdraví, optimismus a sílu do dalších let v řadách fanoušků jezdectví. Redakce jezdectví se připojuje k blahopřání!

Ing. Olga Plachá je dlouholetým aktivním členem ČJF. Začínala v JK Zlonice a její disciplínou se staly skoky. S koněm Anděl byla několinásobnou účastnicí juniorského MČR a jednou se jí podařilo i získat medailovou pozici. Účastnila se skokových soutěží až na úrovni ST, jejími koňmi byli např. Lysanka a Samota. Od svých dvaceti let je spojována s JK Poděbrady, kde byla členkou organizačního týmu při pořádání jezdeckých závodů a stále se věnuje výcviku dětí, pokud jí to její nabitý program dovolí. V současné době je Olga Plachá mimo jiné úspěšnou majitelkou sportovních koní a jednatelkou jezdeckého klubu Jumping Team For Pleasure. Do funkce prezidentky ČJF byla jednomyslně zvolena Konferencí ČJF v roce 2015.

Za dosavadní úsilí vynaložené při zavedení nového informačního systému, změně stanov a celkové snaze o zavedení chybějících procesů nezbytných pro moderně fungující organizaci, jí patří ze strany členů federace velký dík a přejeme hodně sil do dalších let nejen v rámci volebního období.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.