Olympijské Jezdectví vychází ve čtvrtek 28. srpna

Zářijové Jezdectví můžeme skutečně směle nazvat olympijským – vrcholná sportovní událost tohoto roku nám ani jinou možnost nedala. A tak našim čtenářům přinášíme oproti obvyklému počtu 16 stran navíc, věnovaných dění v hongkongském jezdeckém svatostánku. Poněkud ve stínu OH zůstalo brněnské mistrovství světa ve voltiži – přitom právě Petru Eimovi se podařil historický úspěch, když skvělým výkonem získal titul nejvyšší.

A během srpna se rozdávaly i další tituly, především republikové, jimž se v zářijovém čísle rovněž věnujeme.

Rekordní počet mistrovských titulů má na svém kontě v našem rozhovoru měsíce zpovídaný čerstvý jubilant Jiří Pecháček, který je mj. zároveň jedním z českých olympioniků – máme to hezky propojené, že? :-)

A to není všechno: Jiří Pecháček je také dlouholetým trenérem, a tak jsme i jemu položili otázku týkající se našeho tématu měsíce, jímž jsou tentokrát jezdecké chyby. Dále se můžete těšit na zhodnocení českého dostihového léta prostřednictvím Petra Gutha, reportáž z již V. Appaloosa show, ohlédnutí za výstavou plnokrevných arabů v Liberci, anebo třeba bilanci kladů a záporů koňských balkonů – padoků...

Blíží se také čas velkých podzimních výstav, a proto vás na ně nejen zveme v našem jezdeckém kudykamu, ale přikládáme i kupon 2+1 vstupenka zdarma do Pardubic na Koně v akci.

A protože se září v našich končinách neodvratně pojí se zahájením nového školního roku, připravili jsme pro naše juniory a juniorky „koňský“ rozvrh hodin...

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.