S Jezdectvím na Equitanu II.

Napodruhé vám přinášíme soutěž nazvanou S Jezdectvím na Equitanu. Opět budeme hrát o bezplatnou cestu na letošní ročník světového veletrhu jezdectví Equitana. Brány veletržního areálu v německém Essenu se otevřou 10. března a po devět dní tam budou proudit statisíce návštěvníků z celého světa.

Společnost Schwarz & Partner, spol. s r. o. – oficiální zastoupení veletrhu Equitana v České republice a na Slovensku bude zajišťovat třídenní autobusový zájezd s odjezdem z Prahy. Vstupenky přes tuto společnost budou o 10 % levnější (netýká se vstupenek na večerní Hop Top Show Cavaluna a večerní program Hřebců). Třídenní vstupné tak vyjde na 1 100,- Kč, jednodenní na 470,- Kč. Ubytování na jednu noc vyjde na 1 450,- Kč. Časopis Jezdectví pro vás společně se zastupující společností připravil soutěž o 2x dvě zpáteční jízdenky na Equitanu (bez ubytování a vstupenky na veletrh, které si výherce může objednat a zaplatit u společnosti Schwarz & Partner). První dvojici jízdenek získává Eva Drahoňovská ze Slaného, která stejně jako dvě stovky dalších čtenářů správně odpověděla na otázku „Jak často se koná veletrh Equitana?“. Správná odpověď je za b) každé dva roky. Její soutěžní SMS sice nedorazila na ústřednu poskytovatele služby s pořadovým číslem 250, jak bylo v pravidlech, původní vítězka soutěže, paní Lenka Chmurčíaková z České Lípy, však o cenu s finanční spoluúčastí neměla zájem. A co vy? Chcete také cestovat zdarma autobusem na Equitanu a nevadí vám, že si vstupenku s ubytováním musíte dokoupit? Stačí správně odpovědět na naši druhou soutěžní otázku a doufat, že jeho SMS dorazí na níže uvedené číslo v pořadí 100.  

Otázka zní:

Jak se jmenuje show konaná v rámci veletrhu Equitana?

a) HOP TOP Show – tvar SMS: JE EQUITANA A

b) HOP STOP Show – tvar SMS: JE EQUITANA B

c) HOT DOG Show – tvar SMS: JE EQUITANA C  

Odpovědi zasílejte formou SMS ve tvaru JE mezera EQUITANA mezera ODPOVĚĎ (např. JE EQUITANA A) na telefonní číslo 900 15 08, které je jednotné pro všechny operátory. Cena jedné SMS je 8 Kč včetně DPH. Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen. Soutěž probíhá od 25. ledna do 12. února. Soutěžní SMS nelze zasílat ze zahraničí.  

Poskytovatelem služby je BAUER MEDIA, v. o. s., V. Huga 6, 150 00 Praha 5. Kontakt: sms@bauermedia.cz nebo infolinka: +420 257 323 251, cena hovoru dle vašeho tarifu pro volání do pevné sítě. Výherce bude krátce po ukončení soutěže kontaktován se žádostí o zaslání kontaktních údajů, které předáme společnosti Schwarz & Partner. Ta již s ním domluví veškeré podrobnosti ohledně připravovaného zájezdu. Jméno šťastlivce uveřejníme v příštím čísle, kde najdete také zadání druhé soutěžní otázky o další dvě jízdenky do Essenu.    

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.