Semináře s OS Svítání – od dubna do září!

OS Svítání sídlící v Jablonci nad Nisou připravuje pro letošní rok řadu vzdělávacích akcí. Od dubna do září to budou např. veterinární víkendové semináře s MVDr. Dominikou Švehlovou na téma „Koně a pohyb“. V květnu se můžete těšit na seminář Hiporehabilitační středisko v praxi, v červnu pak „Využití principu spirální dynamiky v hipoterapii“. V září proběhne oblíbený etologický seminář s lektorkou ing. Jitkou Bartošovou na téma „Učení koní“. Více najdete v níže...

OS Svítání

 

15. – 16. května – Hiporehabilitační středisko v praxi
Máte koně a prostory a chtěli byste provozovat hiporehabilitaci? Nebo Vás hiporehabilitace zajímá a nevíte, jestli je to vhodný obor pro Vás? Tak tento seminář je právě pro Vás. Dozvíte se co je to hiporehabilitace, jaké zázemí a realizační tým potřebujete, jak založit a financovat takové středisko a také jak má vypadat dobře připravený hiporehabilitační kůň. Intenzivní letní týdenní praxe hipoterapie se základní teoretickou výukou se uskuteční v průběhu července a srpna.

Veterinární víkendové semináře s MVDr. Dominikou Švehlovou na téma „Koně a pohyb“
10. – 11. dubna 2010 Veterinární minimum
22. – 23. května  2010 Nemoci končetin
19. – 20. června 2010 Nemoci kopyt
28. – 29. srpna 2010 Nemoci hřbetu
25. – 26. září 2010 Biomechanika, výcvik a trénink koně, ježdění na koni z veterinárního hlediska

5. a 6. června – Využití principu spirální dynamiky v hipoterapii I. a II.
Základní a pokračovací seminář určen zejména fyzioterapeutům praktikujícím hipoterapii.

Intenzivní letní týdenní praxe hipoterapie se základní teoretickou výukou
V termínech 5. – 9. 7. 2010 a 23. – 27. 8. 2010 nabízíme jedinečnou příležitost získání praxe v hipoterapii se základní teoretickou výukou. Tato akce je otevřena všem bez nároku na vzdělání či předchozí zkušenosti, pro všechny, kdo si chtějí hipoterapii zkusit a zažít. Jedinou podmínkou je minimální věk 16 let a pozitivní vztah ke koním. Ideální možnost pro studenty, kteří by se chtěli touto cestou profesionálně vydat. Náplň - dopoledne práce s klientem na pozici asistenta při hipoterapii pod přímým dohledem zkušené fyzioterapeutky, odpoledne teoretická výuka v učebně.

11. září – Biologie chování koní III.
Oblíbený etologický seminář s lektorkou ing. Jitkou Bartošovou, Ph.D. na téma „Učení koní“. Její přednášky jsou nabité informacemi a prokládané humorem s nezapomenutelnými videi.

 

Více na: http://www.os-svitani.cz/

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.