Svatba u Taxisova příkopu? V rámci výstavy Koně v akci to může být realita

Zářijová mezinárodní výstava Koně v akci je největším setkáním koní a lidí v domově Velké pardubické. Každoročně její podlinku tvoří téma, které utváří podobu dvoudenního programu. Letos je tímto podtitulem KŮŇ A SVATEBNÍ VESELÍ. A to s sebou nese i jednu zajímavou výzvu. Chcete mít svatbu u Taxisova příkopu? Tak se přihlaste! 

V pořadí už 19. ročník výstavy Koně v akci se koná první zářijový víkend, tedy 2. a 3. září 2017 a patřit mu budou všechny prostory areálu pardubického závodiště. Připraveny jsou chovatelské přehlídky všech možných plemen. K vidění budou koně od těch nejmenších až po mohutné chladnokrevné koně, kteří opět budou soutěžit třeba v tahu, ovladatelnosti či v orbě. Nebude chybět ani parkur minikoní, westernové ježdění a tradiční slavnostní přehlídka. Právě v rámci slavnostní přehlídky v neděli se téma svatebního veselí projeví nejvýrazněji. Představí se „krojovaní“ chladnokrevníci a chovatelé shetlandských pony připraví ukázku skotské svatby. „Vrcholem nedělního odpoledne bude svatba pravá, skutečná. Nabízíme snoubencům příležitost říct si své ano přímo u Taxisova příkopu a užít si svatební veselí u nás na závodišti,“ prozradil nabídku Dostihového spolku a.s. místopředseda představenstva a výkonný ředitel Martin Korba.

Pořadatelé výstavy pro snoubence zajistí oddávajícího, soukromou lóži včetně výzdoby, samozřejmě volný vstup svatebčanům na výstavu a také kočár či sedlové koně s vodičem pro novomanžele. Svatebním darem budou dvě volné vstupenky na všechny sportovní akce na závodišti v sezoně 2018.

Další informace na telefonním čísle 777 750 922 či e-mailu mandysova@zavodistepardubice.cz

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.