TOPVET – nová přírodní kosmetika pro koně

PR / Jsme malá česká rodinná firma, tradiční výrobce přírodní kosmetiky, doplňků stravy, zdravotních prostředků a veterinárních přípravků. Nabízíme bylinné tinktury, tobolky, sirupy, gely, pleťové krémy, oleje, masti, masážní kosmetiku, veterinární přípravky. 

Historie firmy sahá až do roku 1990. Začínali jsme se čtyřmi zaměstnanci a vsadili na maximální kvalitu obsahu a vstřícné jednání s našimi zákazníky. Všechny receptury vyvíjíme ve vlastní laboratoři, pracujeme pouze s nejkvalitnějšími surovinami a postupy, které jsou šetrné k přírodním látkám a zachovávají tak jejich maximální účinnost.

 

Řada výrobků pro koně je nová. Můžete nám ji v rychlosti představit?

Přinášíme ucelený program pro koně s vysokou přidanou hodnotou a maximálním účinkem s důrazem na kvalitní péči. Při vývoji přípravků spolupracovali veterinární lékaři s předními českými i zahraničními chovateli, jezdci a žokeji. Při vývoji byl kladen důraz na kvalitu použitých surovin a jejich kombinaci pro využití potenciálu účinných látek. Výsledkem jsou produkty pečující o vaše koně s maximální účinností a vysokým aplikačním komfortem. Jsme přesvědčeni, že naše přípravky budou vaši koně milovat a vám přinesou užitek a spokojenost, výrobky splňují jak nejnáročnější požadavky na péči o špičkové sportovní koně, tak i hobby koně.

 

Aktuální jsou nyní repelenty. O jaký typ repelentu se jedná? Máte odzkoušenou účinnost?

TOPVET for horses vyvinul vysoce účinné přírodní repelenty. Repelenty garantují maximální účinnost bez použití chemie. Účinky byly testovány v prostředí s enormním výskytem hmyzu a výsledkem jsou přípravky s vysokou mírou ochrany koní, ale i jezdců.

 

Jaké další výrobky z Vašeho sortimentu byste doporučil pro letní měsíce?

Zdravé kopyto je základním předpokladem toho, aby kůň mohl odvádět 100 % výkon při práci, zábavě i volném pohybu. Péče o kopyto je jedním z nejčastěji prováděných úkonů, proto jsou výrobky vyvinuty s ohledem na vysokou uživatelskou jednoduchost. Péče o srst a kůži koně musí být vysoce účinná, ale současně pro koně šetrná a příjemná, také uživatelsky a aplikačně jednoduchá pro chovatele, ošetřovatele a veterináře. Dále přinášíme ucelenou nabídku přípravků pro péči o klouby, vazy a šlachy koní pro všechny typy zátěže, od dostihů přes westernové disciplíny, drezuru a parkur až po mírnou zátěž. Přípravky je vhodné použít před i po zátěži, na bolestivé klouby, vazy a šlachy. Přináší rychlou úlevu a účinnou pomoc. Za zmínku stojí i produkty speciální výživy. Nosnou směsí těchto specialit je fruktózový sirup, který má 3x nižší glykemický index než klasický cukr. Pro koně je velice chutný, použití je tedy pro chovatele a ošetřovatele jednoduché a pro koně příjemné.

 

Kde mohou zájemci Vaši kosmetiku zakoupit?

e-shop: www.topvet.cz

Kontakt na obchodního zástupce – odborníka na přípravky pro koně:

Lukáš Pantůček

email: lukas.pantucek@topvet.cz

tel.: 776 073 838

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.